今日遞咗辭信 被上司屌

431 回覆
3904 Like 84 Dislike
其實嗰200份野根本就係求鳩其搵出黎要你做
你整得好佢唔會欣賞唔會多謝
反而會不停挑剔你 串你 鬧你

都係嗰句 按章工作啦 你夠膽同唔怕每日受氣既就好似大家咁講慢慢做 夠鐘就收工 分分鐘仲可以激死佢

利申:同你經歷有啲似 所以我完全明白
遞左信既人不嬲大曬同惡過老細架啦

一向都話辭職=食左supermario 無敵星星.

樓主重要搵埋工. 屌你, 打橫行都得啦.
除非你果行細到好誇張啦.
慢慢亂印d 頁數
咁都要玩鳩你
證明無轉錯公司

唔知樓主能力去到邊
但呢d濕鳩僱主真係由撚得佢死啦
田蕊妮係咪假膠
之前睇佢其他留言又唔似咁癲
公司有無盜版軟件呀?

我嗰行話大唔大 話細唔細 每間公司都有呢個dept既
有新offer,理得佢呀
同佢講唔滿意咪補錢即炒我囉
大埋佢,做咁快會唔小心整亂文件嫁
其實辭左職又有新offer 係大唒,樓主要識玩
祝樓主新工順利,人望高處

多謝 我會好好珍惜份新工
按章工作直到離職
簽合約定賣身呀家下

我嗰行話大唔大 話細唔細 每間公司都有呢個dept既

挑....咁驚條春咩.....
田蕊妮係咪假膠

田絲之前係city post冇咁癲
Printer有彩色影印架何!?
20個a4 box file
如果一個月都scan唔完
似係你有問題多d
講緊平均一日scan一個
仲有幾粒鐘r春袋上連登

原來睇少個0
由鳩佢啦咁 求其scan到最淺色
睇佢點樣睇

頭十幾份認真scan,之後每十幾頁scan漏一頁

好撚惡毒 我鐘意
開名未?
其實應唔應該賠錢走?
佢會唔會畀啲mission impossible你,令你做唔到再用嚴重失職為由炒你,唔駛比錢
小弟做headhunt, 最近都resign左

同樓主講句 reference check唔會問關於能力,誠信之類既野。因為本身你resign同舊公司已經有利益衝突。

更何況你都預左佢bad mouth, 仲理佢做乜。不過睇你都係蛇膽型, OT到7點都仲要比人鬧,驚既就預左幫老細含撚

咁其實check 咩
田蕊妮係咪假膠

田絲之前係city post冇咁癲

唔再理佢啦 係都要r存在感
我覺得佢可憐過我
( Show Blocked User - 田蕊妮 )
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞