今日遞咗辭信 被上司屌

431 回覆
3904 Like 84 Dislike
問返佢我開ot同你scan係咪有補水,無就6點拜拜
同埋佢肯定玩你,40-50 file scan其中10幾20佢都唔會知,因為佢唔會續個check
你搵到工未? 搵到仲理佢咩。。
( Show Blocked User - 田蕊妮 )
fg第一份長工 我係一年合約
做咗半年發覺份工好唔啱自己
同事又閪
搵到份長工人工又多d咪走囉
點知佢話:你interview既時候應承過accept offer就真係會做一年,而家你走,我覺得你誠信好有問題。
我心諗你都on9㗎 打份工又唔係嫁人
結婚夠會離婚啦
我可以點反駁佢?
而家我一個月通知期
佢要我張200個file全部scan入電腦
講緊每個file入面有三四十份文件
點撚樣做呀

樓主日日準時走 點都會bad mouth你
死都死埋佢啦 佢話得你啱喎

日日準時做 做到就做 做唔晒都唔係你嘅問題
利伸返過工 你拎幾份去碎左佢
fg第一份長工 我係一年合約
做咗半年發覺份工好唔啱自己
同事又閪
搵到份長工人工又多d咪走囉
點知佢話:你interview既時候應承過accept offer就真係會做一年,而家你走,我覺得你誠信好有問題。
我心諗你都on9㗎 打份工又唔係嫁人
結婚夠會離婚啦
我可以點反駁佢?
而家我一個月通知期
佢要我張200個file全部scan入電腦
講緊每個file入面有三四十份文件
點撚樣做呀

樓主日日準時走 點都會bad mouth你
死都死埋佢啦 佢話得你啱喎

咪慢慢做囉 1個月完都係走架啦
冇feeder用?
拆釘塞入去自動打包埋pdf

你教精咗樓豬了

你好撚煩
用埋feeder一個file都scan半個鐘呀

點scan半個鐘呀 你部咩機黎 影後睇下 我想知咩機scan一個boxfile可以半個鐘
都戇鳩

日日hea做
樓主scan到一半會肚痛,記得擺低啲文件先好去廁所呀
理撚得佢丫,佢再比説話你聽咪屌鳩佢
辭左職洗鬼驚佢咩,日日按章工作
掉落影印機度佢啫啫聲幫你攪掂晒
一個file約五秒倒
原來依家D死靚仔真係BUY出爾反爾冇誠信
平心而論 你係老細 想搵個做一年既 無非都係唔想成日要TRAIN新人
你個情況 明顯係有口頭承諾會做一年 人地先請你姐

依家你冇左誠信WOR ON9仔 人地屌你又有咩問題? 唔屌你先奇怪啦
仲話想駁人 你邊忽有道理去駁人? 講出黎都唔驚笑死人

利申 : 純粹以事論事客觀公道而論

誠信?
返工幾日冇撚咗啦
當公司話返9放6嘅時候
公司有冇做到真係放6?
照咁講全港好撚多公司都冇誠信啦
又唔柒俾OT錢
佢咁屄嘅態度你都預佢唔俾REF, 什至寫臭你啦
況且你都搵到工, 驚咩? SICK LEAVE攞盡, 遲到早退做齊啦
佢口臭在先, 你都仲要受佢屈, 咁M無計喎
原來依家D死靚仔真係BUY出爾反爾冇誠信
平心而論 你係老細 想搵個做一年既 無非都係唔想成日要TRAIN新人
你個情況 明顯係有口頭承諾會做一年 人地先請你姐

依家你冇左誠信WOR ON9仔 人地屌你又有咩問題? 唔屌你先奇怪啦
仲話想駁人 你邊忽有道理去駁人? 講出黎都唔驚笑死人

利申 : 純粹以事論事客觀公道而論

d老闆夠成日話下年一定升職加你人工啦
見工個陣都吹到自己公司天上有地下無
又有幾多個老闆講野同現實相符?
正常做野就得
上司要你完成不合理工作量係佢問題
遞信走人 Ot你係咪補比我先

上司真係玩野
我咪去搵大老細問佢囉
通知期無敵狀態都要驚
反正新工已經俾左offer,唔驚reference check佢唱衰你
唔好理佢咁多
冇feeder用?
拆釘塞入去自動打包埋pdf

你教精咗樓豬了

你好撚煩
用埋feeder一個file都scan半個鐘呀

點scan半個鐘呀 你部咩機黎 影後睇下 我想知咩機scan一個boxfile可以半個鐘

我都想知咩機scan咁耐😂😂😂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞