今日遞咗辭信 被上司屌

431 回覆
3904 Like 84 Dislike
盡做不過準備放工
已經搵到工咁驚西,咁都大到你?
已經搵到工咁驚西,咁都大到你?

完全唔撚明點解可以奴性咁撚重
明知佢玩鳩樓主
樓主又俾左信又搵到下份工根本就無敵mode緊
都仲會擔心依家果份俾人玩夾硬塞d野做唔曬點算好
心諗做乜鳩,係咪弱智
4000份文件,要逐份拆出嚟scan,真係好易會溝到亂晒,一唔小心就摧毀成個file system,到時要sort返晒真係做十年,樓豬記住小心

不過你奴性咁重應該唔會明我講乜
好多真心
fg第一份長工 我係一年合約
做咗半年發覺份工好唔啱自己
同事又閪
搵到份長工人工又多d咪走囉
點知佢話:你interview既時候應承過accept offer就真係會做一年,而家你走,我覺得你誠信好有問題。
我心諗你都on9㗎 打份工又唔係嫁人
結婚夠會離婚啦
我可以點反駁佢?
而家我一個月通知期
佢要我張200個file全部scan入電腦
講緊每個file入面有三四十份文件
點撚樣做呀

樓主日日準時走 點都會bad mouth你
死都死埋佢啦 佢話得你啱喎

慢慢做,你都走啦,仲受氣咩,洗撚理佢感受
理撚得佢咩 日日霸撚住佢部pinter玩電話tim呀 睇下邊個惡
樓豬咁都要上嚟問抵俾人屌

日日夠鐘就打卡唔駛人教啦吓嘛?
係唔係都寫衰你架啦,上網打機睇下片,好快一個月啦,洗撚理佢
唔撈唔係大撚哂咩
同事又閪
點知佢話:你interview既時候應承過accept offer就真係會做一年,而家你走,我覺得你誠信好有問題。
結婚夠會離婚啦
我可以點反駁佢?
而家我一個月通知期
點撚樣做呀

日日準時走 做唔曬又點
慢慢做
最後個日Scan 唔晒咪複製 之前scan 落個d 湊夠數
改下file name 咪掂囉
夠鐘就走啦 你有權唔ot 佢吹你唔漲
屌你上司係咪弱智
仲比文件你入
你可能會唔夠精神做
每份小心d入 慢慢入
唔夠精神 打小個0 打錯英文呀 小左頁呀
就唔好啦
咁多份好易唔覺意撈亂
你小心啲慢慢做呀
唔撚做驚啦樓主 果陣我遞完信
個西女人上司又喺度屌鳩我話做咩走
又話我好無責任心 真係要同你打死成世工咩
之後去到最後一個星期係咁俾野我做
又係scan file 到咗last day仲叫我OT
我即刻執野走睬鳩佢
同事又閪
結婚夠會離婚啦
我可以點反駁佢?
而家我一個月通知期
點撚樣做呀

其實最尾做唔完又點?
順便留意下
公司d軟件係咪正版既
仲個好市民報下海關
你冇義務要OT嫁喎,準時走la diu,理撚得佢
自己公司份工留唔住人就話人誠信有問題
我一定日日SL/CL
一係你咪賠錢走囉
公司個scanner 冇auto ?
D file 全部scan 一半唔scan 一半
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞