[長文慎入] 如果被前男友用啪啪片威脅可以點做

170 回覆
9 Like 196 Dislike
是咁的 我有個由細玩到大嘅女仔fd (利申: 真係純fd 我唔是兵 ) 今年20 一年前ig識左條仔 25歲瘦削文青樣唔mk 開始都有叫埋我同其他fd一齊食過飯 印象ok 後來佢兩個好快就一齊咗

文青屋企做飲食生意 佢自己係做會計 感覺都幾好仔 所以以為我fd搵到個筍盤 點知問題慢慢就出現了

因為我fd讀緊幼兒教育 要出實習又返學好忙 有時又要應酬下我哋班豬朋狗友 會冷落咗條仔 文青佔有慾好強 尤其如果知道佢同其他仔出街 會喪鬧佢 咁我都醒水少咗搵佢

話說前晚我fd喊住打嚟 話頂唔順喇想同文青分手 但又有好多嘢擔心 開頭都講到1999 後來佢終於老實話原來文青係鍾意啪啪時拍片同影相 (佢咁啱又係姓陳 ) 我fd擔心如果提出分手 文青會接受唔到 甚至會用啲片同相要脅佢 因為佢真係好痴情同報復心好重 同埋有暗示過如果我fd背叛佢會攪到佢幼師都無得做

我fd想知有無咩辦法可以要求文青del晒啲片同相 或者確保佢唔會流出 有無高手可以解答? 認真跪求大家專業意見
事後先知同男仔出街抵俾人鬧喎
扺撚死

係事前通知咗都唔得
就算一大班人去玩 入面有幾個男仔佢都會黑面
自己預先全套無碼打包放出黎,咁陳仔就再威脅唔到佢啦!

其實冇方法確保 你自己都諗到

係事前通知咗都唔得

事前通知話唔想最口尾有冇出先

認真 做幼師係佢由細到大夢想
如果因為咁攪到佢做唔成 佢一定崩潰
最多咪Tube8
應該得d gay佬先會睇
冇事嘅

認真 做幼師係佢由細到大夢想
如果因為咁攪到佢做唔成 佢一定崩潰

邊會記得啊
用片要脅犯法架 一係條女仆街嚟 一係條仔痴線佬嚟 一係both 唔係都好難令到佢去到要放片
on9用片威脅睇下邊個傷d 😂

女既最多無左份工

男既坐番4-10年無走雞

係事前通知咗都唔得

開頭文青扮晒唔介意
後來知道我fd有時出來會飲少少酒(真係好少 肯定唔係爛飲)
之後就成日發脾氣話佢唔識保護自己
BTW好似

最多都係等佢upload左之後你報警
或者你叫佢依家報警話佢俾人威脅攞但係警察立唔立案就另一回事

報警話比人威脅先啦緊係
死局黎,人痴情上黎,佢咩後果都可以唔理,點都用d相。你報驚都無咩用

係事前通知咗都唔得

開頭文青扮晒唔介意
後來知道我fd有時出來會飲少少酒(真係好少 肯定唔係爛飲)
之後就成日發脾氣話佢唔識保護自己
BTW好似

我問既係佢同其他男仔出街出前問個男仔 個男仔話唔ok之後有冇出喎
咁傻豬比人影冇得拆
真係威脅既就留証劇報警

最多都係等佢upload左之後你報警
或者你叫佢依家報警話佢俾人威脅攞但係警察立唔立案就另一回事

報警可以?
有無辦法增加警察受理機會?
佢哋有D Whatsapp對話
類似 "我儲理好多我哋啲正野" "你如果俾其他男人攪我就會摧毀你" (大約意思)
有少少變態feel
夠料報警?
喂 大佬呀 扑野片都肯影 你個fd心知肚明啦 有咩後果
唔係話個男仔無錯 大可以報警拉佢
但唔好怨 要為自己既行為負責任
拿 再唔係 就去佢屋企 扮哂野 del哂佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞