[車cam] Iroad Q9 好唔好用?

12 回覆
0 Like 0 Dislike
有冇巴打用緊iroad Q9 車cam 會唔會好易壞 ? 如果 Q9 同V9 比 邊隻好用啲
有冇巴打用緊iroad Q9 車cam 會唔會好易壞 ? 如果 Q9 同V9 比 邊隻好用啲

用緊Q9,動態既話,日間同晚黑都好流暢,但流暢一件事,細緻度唔夠,絕多數時間都睇唔到人地車牌,用左2000尾裝,後悔到仆街

用緊Q9,動態既話,日間同晚黑都好流暢,但流暢一件事,細緻度唔夠,絕多數時間都睇唔到人地車牌,用左2000尾裝,後悔到仆街

車牌都睇唔到
咁樣既話係咪V9 好啲 有冇巴打用緊V9可以講下
Push

好DD咁多,簡BLACKV吧啦

一年壞左兩部, 可能我黑

一年壞左兩部, 可能我黑

垃圾韓仔貨 2000幾買返黎半年就壞
用翻山狗算數

v9咪仲伏
半年就壞? 咁撚大獲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞