2017年秋季日劇討論(3)

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
土屋太鳳さんはお顔が小さくめっちゃ可愛らしくて、

鄰座的怪同學個作者寫的

佢都叫小さくて

真人真心小さくて

你親眼見過佢

係 起東京見過 上鏡真係整到塊面大左

好葡萄

唔知點解睇落怪怪地咁
真劍心作者因為持有cp比人拉左

有冇人睇過表參道高校合唱部
好唔好睇?

非常好

唔知點解睇落怪怪地咁

全部都斜既
高橋一生好似夾硬key入去咁
有冇人睇過表參道高校合唱部
好唔好睇?

非常好

遲啲開黎睇下先
呢排聽緊首主題曲幾好聽

重已經認左,劍心4mola mola
土屋太鳳さんはお顔が小さくてめっちゃ可愛らしくて、

鄰座的怪同學個作者寫的

佢都叫小さくて

人氣漫畫《浪客劍心》作者和月伸宏,因為持有幼女裸體影片,21日被日本警視廳以違反兒童買春・兒童情色禁止法函送法辦。

據《讀賣新聞》報導,本名西脇伸宏的漫畫家和月伸宏,今年10月被警方發現事務所內,有多片10多歲幼女裸體DVD影片,西脇伸宏坦承持有「喜歡國小高年級到國中2年級的女童」。警方會發現西脇伸宏持有幼女裸體DVD,是因為在調查其他兒童情色事件時,查到西脇伸宏有購買,於是前往他住處進行搜查。

日本兒童情色法,如果持有性相關、未滿18歲兒童的物品,將處1年以下徒刑,或100萬日圓(約27萬新台幣)以下罰金。(即時新聞中心/綜合報導)

https://tw.appledaily.com/new/realtime/20171121/1245195/

電影版可以慳返唔駛拍第三集了

人氣漫畫《浪客劍心》作者和月伸宏,因為持有幼女裸體影片,21日被日本警視廳以違反兒童買春・兒童情色禁止法函送法辦。

據《讀賣新聞》報導,本名西脇伸宏的漫畫家和月伸宏,今年10月被警方發現事務所內,有多片10多歲幼女裸體DVD影片,西脇伸宏坦承持有「喜歡國小高年級到國中2年級的女童」。警方會發現西脇伸宏持有幼女裸體DVD,是因為在調查其他兒童情色事件時,查到西脇伸宏有購買,於是前往他住處進行搜查。

日本兒童情色法,如果持有性相關、未滿18歲兒童的物品,將處1年以下徒刑,或100萬日圓(約27萬新台幣)以下罰金。(即時新聞中心/綜合報導)

https://tw.appledaily.com/new/realtime/20171121/1245195/

漫畫好似岩岩開左個新篇冇耐
香港法例 管有兒童色情物品,最高可判入獄5年及罰款100萬元。

日本會唔會阻嚇性太低呀

漫畫好似岩岩開左個新篇冇耐

會腰斬吧
香港法例 管有兒童色情物品,最高可判入獄5年及罰款100萬元。

日本會唔會阻嚇性太低呀

日本仲恐怖
香港罰完出黎都仲會俾機會你
日本你定罪之後基本上係無得翻身

日本會唔會阻嚇性太低呀

日本仲恐怖

一世都背住呢條罪

日本會唔會阻嚇性太低呀

日本仲恐怖

一世都背住呢條罪

呢條又唔係咩大罪 普通人衰新聞都唔會詳細報導啦
美波新劇招募臨時演員
http://www.ashikaga-eizou.jp/topics/topics.php?id=433

應該都係MBS深夜時段 之前飯豐同香港兩套都好伏

日本會唔會阻嚇性太低呀

日本仲恐怖

一世都背住呢條罪

兒童情色唔大罪 ,重要係漫畫家,可以話你知佢呢世都唔洗再畫啦

張相個個都正正常常

係得條撚屌個樣咁撚猥瑣

張相個個都正正常常

係得條撚屌個樣咁撚猥瑣

老是常出現

張相個個都正正常常

係得條撚屌個樣咁撚猥瑣

老是常出現

可唔可cut走佢先post呀

日本會唔會阻嚇性太低呀

日本仲恐怖

一世都背住呢條罪

cp fbi
https://www.facebook.com/likejpn/photos/a.366319040144677.1073741829.366285370148044/1322985634478008/?type=3&permPage=1
有人問 鐮倉物語 會在香港上映嗎?
喜愛日本 Like Japan 根本Like Japan情報網,考慮緊

https://www.facebook.com/likejpn/photos/a.366319040144677.1073741829.366285370148044/1322985634478008/?type=3&permPage=1
有人問 鐮倉物語 會在香港上映嗎?
喜愛日本 Like Japan 根本Like Japan情報網,考慮緊

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞