2017年秋季日劇討論(3)

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
咁好揪

〔娛樂頻道/綜合報導〕日本女星西內麻里亞被爆與經紀公司鬧合約糾紛,她還因此暴怒痛毆社長,將對方打到住院1個月

23歲西內麻里亞主演日劇《也許很突然,明天我要結婚了》收視慘敗,創富士電視台30年來收視最低紀錄,事業遭遇瓶頸,《星光雲》引述《週刊文春》報導,她上個月與公司談判時,和社長一言不合後大打出手,社長一度發生呼吸困難,緊急找醫生引起騷動。

據了解,西內麻里亞痛毆該名社長,是因不滿遭經紀公司冷落對待,社長被毆後住院,需在醫院休養1個月。西內麻里亞隨後發出聲明,澄清毆打事件並非事實,但經紀公司代理人卻表示,「沒錯,是真的,她的行為完全不能被原諒!」雙方各持己見,讓整件事成為羅生門。

住院一個月 有冇咁嚴重

佢係咪學過武術?定拎張摺櫈打人?

淨係記得話佢中學係羽毛球縣代表
再打上去有機會打奧運

痴撚線 要重新認識西內

撞正日馬富士打人
咁大件事都無乜人理呢單嘢

點解因為呢單野我對佢好感左
以前睇完套九月都對佢零印象

爆單咁既野真係可以等嫁人
明明之前GTO同山田君都覺得佢幾正
月9爆死又係非戰之罪
富士儲氣儲足幾季點知貴族偵探
咁好揪

〔娛樂頻道/綜合報導〕日本女星西內麻里亞被爆與經紀公司鬧合約糾紛,她還因此暴怒痛毆社長,將對方打到住院1個月

23歲西內麻里亞主演日劇《也許很突然,明天我要結婚了》收視慘敗,創富士電視台30年來收視最低紀錄,事業遭遇瓶頸,《星光雲》引述《週刊文春》報導,她上個月與公司談判時,和社長一言不合後大打出手,社長一度發生呼吸困難,緊急找醫生引起騷動。

據了解,西內麻里亞痛毆該名社長,是因不滿遭經紀公司冷落對待,社長被毆後住院,需在醫院休養1個月。西內麻里亞隨後發出聲明,澄清毆打事件並非事實,但經紀公司代理人卻表示,「沒錯,是真的,她的行為完全不能被原諒!」雙方各持己見,讓整件事成為羅生門。

住院一個月 有冇咁嚴重

再打上去有機會打奧運

痴撚線 要重新認識西內

撞正日馬富士打人

我仲未想像到點樣可以打到個社長休養一個月

住院一個月 有冇咁嚴重

再打上去有機會打奧運

痴撚線 要重新認識西內

撞正日馬富士打人

個社長係男人定女人先

女人都幻想到 男人就
今集大人高校幾過癮

住院一個月 有冇咁嚴重

再打上去有機會打奧運

痴撚線 要重新認識西內

撞正日馬富士打人

好似係打左一巴
打穿左個耳膜

再打上去有機會打奧運

痴撚線 要重新認識西內

撞正日馬富士打人

好似係打左一巴
打穿左個耳膜

吹水定真 一巴打到人地聾???

住院一個月 有冇咁嚴重

再打上去有機會打奧運

痴撚線 要重新認識西內

撞正日馬富士打人

個社長係男人定女人先

女人都幻想到 男人就

一個七十歲既黑社會阿伯,應該點定義佢既戰鬥力

住院一個月 有冇咁嚴重

再打上去有機會打奧運

痴撚線 要重新認識西內

撞正日馬富士打人

個社長係男人定女人先

女人都幻想到 男人就

一個七十歲既黑社會阿伯,應該點定義佢既戰鬥力

好感度up
今集大人高校幾過癮

毒女淋雨嗰part好好笑
土屋さん「今回、麻衣さんを演じるにあたり体重の増減なども必要でした。そんな時も、佐藤さんは私のことを気にかけてくれました。
試合に望むボクサーとコーチのような関係だったかなと思います!笑。」

仲要肥啲

再打上去有機會打奧運

痴撚線 要重新認識西內

撞正日馬富士打人

好似係打左一巴
打穿左個耳膜

吹水定真 一巴打到人地聾???

我個FD都一巴打穿人耳膜
唔出奇
想問下GOOD MORNING CALL 第二季係點
日本嗰邊神早播哂定仲出緊?
應該又係佢

仆街監獄公主睇到我咸左
仆街監獄公主睇到我咸左

邊度有喊位
仆街監獄公主睇到我咸左

邊度有喊位

睇左未先, 唔劇透住啦
今年連AAA都無埋
今集大人高校幾過癮

毒女淋雨嗰part好好笑

好好笑
Doctor-X 5 20.9%_19.6%_19.0%_19.1%_20.8%_20.7%
刑警弓神 7.6%_5.8%_6.0%_6.3%_6.4%_6.7%

弓神有機會係今年木10最高
想問下GOOD MORNING CALL 第二季係點
日本嗰邊神早播哂定仲出緊?

FOD一早出晒
Doctor-X 5 20.9%_19.6%_19.0%_19.1%_20.8%_20.7%
刑警弓神 7.6%_5.8%_6.0%_6.3%_6.4%_6.7%

琴晚嗰集喊左
佢D GUEST 設定都幾特別

弓神亦都係今年木10最好睇果套,我開頭幾驚會腰斬,好彩而家都SAFE。

應該又係佢

次次都俾人秒速估到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞