2017年秋季日劇討論(3)

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
Good morning call 逢星期幾更新?

Netflix 11月28上第2季

第1集上星期有 隔咁耐🤔
三上延《古書堂事件手帖》再度實寫化(之前 有芽芽的2013年 日劇版),明年將推出 黑木華、野村周平 w主演的電影版。三島有紀子 擔任執導,渡部亮平 和 松井香奈 聯合編劇,明年上映。

黑木華
http://kimisui.jp/bddvd/

呢個唔值得買
民眾之敵 真係好撚悶

果句要幸福真係loop左好撚多次
個編劇寫既呢套係第二套全套自己寫既劇
上一套東京女子圖鑑真係寫得好好

未開 咁講係咪可以遲啲先睇
民眾之敵 真係好撚悶

第一集好ok 跟住唔掂
點解人人仲未有先出生
重要證人偵探好on9
次次成班人係度睇住佢擺pose
但新木優子
重要證人偵探好on9
次次成班人係度睇住佢擺pose
但新木優子

呢d戲較4倍速飛完淨係睇新木優子得
陸王真係好王道,不過都係受落
留名
有冇人真係有睇晒前四季doctor X
我睇咗兩季棄咗

睇哂

我都係睇1 2 同 5

1-5 sp y1
doctor-y2係咪冇字幕組做

一路睇一路鬧係到

今季好咗啲

邊到有doctor-y 2睇?
Good morning call 逢星期幾更新?

Netflix 11月28上第2季

第1集上星期有 隔咁耐🤔

三角字幕而家仲做緊第2集
民眾之敵 真係好撚悶

第一集好ok 跟住唔掂

第一集比佢氹左落疊
第二同第三都好公式
點解人人仲未有先出生

睇咗fix頂住先,等緊人人出再down,自從bilibili冇晒啲日劇之後多咗個down劇嘅習慣
點解人人仲未有先出生

睇咗fix頂住先,等緊人人出再down,自從bilibili冇晒啲日劇之後多咗個down劇嘅習慣

人人終於出左
我都係 搞到成日要check住驚睇漏
點解人人仲未有先出生

人人終於出左
我都係 搞到成日要check住驚睇漏

最近開始睇豬豬
雖然佢好廢 但出得算快 又唔洗down
富士重製英劇Orphan Black
知英一人七角

https://www.oricon.co.jp/news/2100250/full/
星期二
明天的約定 8.2%_6.2%_5.4%_5.8%
監獄公主殿下 9.6%_9.6%_6.5%_7.8%

兩套都好睇
星期二
明天的約定 8.2%_6.2%_5.4%_5.8%
監獄公主殿下 9.6%_9.6%_6.5%_7.8%

兩套都好睇

明天的約定越睇越似所羅門的偽證……
杏&東出昌大夫妻に第3子誕生 双子女児に続く初の男児
杏&東出昌大夫妻に第3子誕生 双子女児に続く初の男児

復出未呀
愛在香港d劇情垃圾到...
愛在香港d劇情垃圾到...

每一集都有一半係舊片重用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞