2017年秋季日劇討論(3)

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
好想上紅白呀
P到校長個下爬咁尖

P到校長個下爬咁尖

有冇人知點買
好想上紅白呀

回溏
P到校長個下爬咁尖

有冇人知點買

見到fb有啲fan page有搞代購
P到校長個下爬咁尖

佢最近有瘦返 交嵐尾番宣個陣塊面同節目塊面差勁遠
P到校長個下爬咁尖

我都覺
校長嗰陣好漲
P到校長個下爬咁尖

有冇人知點買

淘寶應該會有啦
紅組咁既陣容 今年又贏既話真係冇天理

咁都贏可以摺埋
好想上紅白呀

回溏

冇記錯13-16年都有上 今年斷左攬
P到校長個下爬咁尖

有冇人知點買

淘寶應該會有啦

fb截左
今年冇金爆冇ppap 肯定由頭悶到落尾

上年perfect human 都幾好睇
好想上紅白呀

回溏

冇記錯13-16年都有上 今年斷左攬

呢幾年都冇hit歌
P到校長個下爬咁尖

我都覺
校長嗰陣好漲

佢平時係咪唔做運動
我睇過集vs嵐佢爬牆個陣半天屌
琴晚經過麥花臣
見到好多類似日本妹著和服,用日語傾計
企係停車場
應該等藤木直人離開
P到校長個下爬咁尖

我都覺
校長嗰陣好漲

佢平時係咪唔做運動
我睇過集vs嵐佢爬牆個陣半天屌

佢運動麻麻 裝飾性肌肉丫嘛
當記者會結束後,NHK代表向傳媒表示邀安室亮相《紅白》仍未死心,目前會繼續游說安室及桑田佳祐參與今屆《紅白》盛會,有進一步消息便會再作公佈。
當記者會結束後,NHK代表向傳媒表示邀安室亮相《紅白》仍未死心,目前會繼續游說安室及桑田佳祐參與今屆《紅白》盛會,有進一步消息便會再作公佈。

安室上紅白唱 Showime 啦

安室上紅白唱 Showime 啦

https://www.youtube.com/watch?v=6jl8v6BvYT0

係就好
紅組咁既陣容 今年又贏既話真係冇天理

咁都贏可以摺埋

上年咁樣比紅組贏都可以摺埋
銀魂真人版拍續集
銀魂真人版拍續集

咁辣殺都拍續集
銀魂真人版拍續集

咁辣殺都拍續集

收咁多咁唔添食咩

桑田佳祐 但我覺得佢唔會上 安室好似有機會啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞