2017年秋季日劇討論(3)

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
廣瀨係衰把口
只講做戲其實覺得佢幾好

杉咲花係唔係佢個年齡層
絲絲係唔錯但未去到若手top
廣瀨係衰把口
只講做戲其實覺得佢幾好

杉咲花係唔係佢個年齡層

杉咲花大佢唔夠一年

睇佢上007真係笑撚到仆街 個笑點低到

但睇佢做戲完全睇唔出
俾你地推介下走去睇Netflix 套good morning call
點解連呢套都有田中圭
放過我啦好嗎

個男主角有啲角度幾靚仔

白石準也 做拉打果時好好J

睇左第2季第2集未 最尾個到影到佢幾靚仔

睇到第一季第10集咋
好耐冇睇過純愛劇
睇到都覺得自己後生左幾年

我睇到成日去買牛奶布甸 7仔有得買

百佳有時都會做特價

我都好想食 今季個男二好似泡菜仔
廣瀨係衰把口
只講做戲其實覺得佢幾好

杉咲花係唔係佢個年齡層

杉咲花大佢唔夠一年

睇佢上007真係笑撚到仆街 個笑點低到

但睇佢做戲完全睇唔出

杉咲花有邊套係代表作?
先出生今集脫離哂現實 d學生變化大到以為兩班人

本身頹底開嘅突然變到咁積極 硬係覺得多部會同翔分手,唔好綠帽

睇個勢都似 我係校長一定揀蒼井優

睇返佢哋n年前嘅蜂蜜四葉草同山田太郎都唔覺佢哋特別襯 但多部真喺比十年前靚咗好多

本身頹底開嘅突然變到咁積極 硬係覺得多部會同翔分手,唔好綠帽

睇返佢哋n年前嘅蜂蜜四葉草同山田太郎都唔覺佢哋特別襯 但多部真喺比十年前靚咗好多

唔講都唔記得

唔講都唔記得

個套我睇完都唔知發生咩事,淨喺記得翔暗戀蒼井優,然後蒼井優同咗個大叔一齊 ,唯獨喺首歌我最鐘意

野村周平形象差咩
D o靚妹幾LIKE佢
後生仔黎講叫做有戲 咩角色都岩

就我睇d forum就差可能小後生女

我都對佢幾好奇
所以應該會追呢套睇
希望唔到減弱黃色情節

唔係好覺佢有D咩負面新聞WOR
最負面咪食左水原希子囉

水原

野村周平見到都唔開胃
寸寸貢咁
唔覺好戲

戀仲果陣直程想打柒佢 個角色啱晒佢

佢做D衰格角色真係幾正
帝一都係咁

帝一做得幾好

我都對佢幾好奇
所以應該會追呢套睇
希望唔到減弱黃色情節

最負面咪食左水原希子囉

水原

野村周平見到都唔開胃
寸寸貢咁
唔覺好戲

佢做D衰格角色真係幾正
帝一都係咁

帝一做得幾好

帝一比人話係suda同周平飆戲orz

野村周平形象差咩
D o靚妹幾LIKE佢

我都對佢幾好奇
所以應該會追呢套睇
希望唔到減弱黃色情節

最負面咪食左水原希子囉

水原

野村周平見到都唔開胃
寸寸貢咁
唔覺好戲

佢做D衰格角色真係幾正
帝一都係咁

覺得佢私生活都係串柒柒

我都對佢幾好奇
所以應該會追呢套睇
希望唔到減弱黃色情節

最負面咪食左水原希子囉

水原

野村周平見到都唔開胃
寸寸貢咁
唔覺好戲

佢做D衰格角色真係幾正
帝一都係咁

帝一做得幾好

本身套戲都好
改動原著既部份都唔錯

最負面咪食左水原希子囉

水原

野村周平見到都唔開胃
寸寸貢咁
唔覺好戲

佢做D衰格角色真係幾正
帝一都係咁

帝一做得幾好

本身套戲都好
改動原著既部份都唔錯

個結局小節都改得幾好
原著好似係話唔知邊個部既部長想轉軚
電影版改做係野村周平轉軚
咁樣改又match返個人物性格

不過去到最尾先講佢地高二正式爭會長個位覺得唔係好夠喉

野村周平形象差咩
D o靚妹幾LIKE佢

我都對佢幾好奇
所以應該會追呢套睇
希望唔到減弱黃色情節

最負面咪食左水原希子囉

水原

野村周平見到都唔開胃
寸寸貢咁
唔覺好戲

佢做D衰格角色真係幾正
帝一都係咁

覺得佢私生活都係串柒柒

共演親果班都好FD

野村周平形象差咩
D o靚妹幾LIKE佢

我都對佢幾好奇
所以應該會追呢套睇
希望唔到減弱黃色情節

最負面咪食左水原希子囉

水原

野村周平見到都唔開胃
寸寸貢咁
唔覺好戲

佢做D衰格角色真係幾正
帝一都係咁

覺得佢私生活都係串柒柒

共演親果班都好FD

應該好識氹人
連武井呢D社交媒體絕緣者都比佢氹到影張生日合照

唔講都唔記得

個套我睇完都唔知發生咩事,淨喺記得翔暗戀蒼井優,然後蒼井優同咗個大叔一齊 ,唯獨喺首歌我最鐘意

個套小品真係文青style 成套亮點就係好清新既蒼井優

野村周平形象差咩
D o靚妹幾LIKE佢

我都對佢幾好奇
所以應該會追呢套睇
希望唔到減弱黃色情節

最負面咪食左水原希子囉

水原

野村周平見到都唔開胃
寸寸貢咁
唔覺好戲

佢做D衰格角色真係幾正
帝一都係咁

覺得佢私生活都係串柒柒

共演親果班都好FD

應該好識氹人

做乜咁快妖魔化人
野村周平起馬唔係衰人
陸王究竟會有幾多集? 下回加大30分
我想知呢度討厭田中圭多啲定廣瀨鈴多啲

廣瀨鈴

廣瀨鈴

すず

廣瀨鈴

廣瀨鈴

すず

佢家姐

野村周平見到都唔開胃
寸寸貢咁
唔覺好戲

佢做D衰格角色真係幾正
帝一都係咁

覺得佢私生活都係串柒柒

共演親果班都好FD

應該好識氹人

做乜咁快妖魔化人
野村周平起馬唔係衰人

做左咁耐都無咩真負面新聞
最多咪食下女咁

每集一個鐘已經覺得有啲長

廣瀨鈴

廣瀨鈴

すず

田中圭

唔講都唔記得

我都好鍾意首歌

唔講都唔記得

我都好鍾意首歌

多部最襯係春馬

每集一個鐘已經覺得有啲長

集集都加大XX分
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞