2017年秋季日劇討論(3)

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
我想知呢度討厭田中圭多啲定廣瀨鈴多啲

兩個都OK呢到有個

我冇所謂 咲bb成5年季季上都得 所以冇雙重標準 劇唔岩你可以棄

廣瀨鈴

廣瀨鈴
TBS套都廳爆破
又係靠CAST FEEL

好驚又係小巨人咁樣

一集姐

見長谷川做個忍屎樣都覺得辛苦

搵佢做高等遊民果個真係犀利
艾力

廣瀨鈴

廣瀨鈴

一朝得志

的確係幾靚
唔知viutv會唔會買呢

的確係幾靚
唔知viutv會唔會買呢

識貨

廣瀨鈴

廣瀨鈴

廣瀨鈴真係臭格 但d綜藝又幾好笑
https://youtu.be/1DXfgfwvxo4
拍唇膏廣告真係一流

廣瀨鈴

廣瀨鈴

廣瀨鈴唔亂講野都冇咩野
但田中圭見到樣就

廣瀨鈴

廣瀨鈴

廣瀨鈴唔亂講野都冇咩野
但田中圭見到樣就

田中圭 廣瀨鈴唔講野唔發表意見淨睇演技幾好,田中圭老是出現到套套都有就算唔喺主役都幾難頂

廣瀨鈴

廣瀨鈴

廣瀨鈴唔亂講野都冇咩野
但田中圭見到樣就

田中圭 廣瀨鈴唔講野唔發表意見淨睇演技幾好,田中圭老是出現到套套都有就算唔喺主役都幾難頂

廣瀨鈴單純第一次睇佢拍戲已經冇咩好感 再知道佢啲on9嘢就更加

廣瀨鈴

廣瀨鈴

一朝得志

都唔算係一朝得志既
聽講未成名之前已經係咁既格欺凌同學
所以佢應該冇變過
重要參考人偵探 4.9%_5.1%_4.9%_3.6%
成人高校 5.4%_3.6%_2.5%_3.4%

兩套都係23點左右播 但收視都差一段距離

廣瀨鈴

廣瀨鈴

廣瀨鈴唔亂講野都冇咩野
但田中圭見到樣就

我覺得廣瀨鈴都叫靚

田中圭

2.5%果集咩事

2.5%果集咩事

中間有一段時間無follow過日劇
而且j家入面小三團之後淨係識heysayjump
玉森裕太有咩作品 見佢演戲資源都ok

已經係3年幾前

已經係3年幾前

唔經唔覺已經三年幾
而家好多個都紅左

已經係3年幾前

中島裕翔反而最霉
俾你地推介下走去睇Netflix 套good morning call
點解連呢套都有田中圭
放過我啦好嗎

個男主角有啲角度幾靚仔

白石準也 做拉打果時好好J

睇左第2季第2集未 最尾個到影到佢幾靚仔

睇到第一季第10集咋
好耐冇睇過純愛劇
睇到都覺得自己後生左幾年

我睇左第二季先補翻第一季
原來有一個鐘一集

已經係3年幾前

你話nino係入面最細我都信

2.5%果集咩事

中間有一段時間無follow過日劇
而且j家入面小三團之後淨係識heysayjump
玉森裕太有咩作品 見佢演戲資源都ok

舊年有份做反轉
雖然資源一般得深夜劇,但佢收視成績唔錯,信長的主廚好到拍2,唔記得邊年重收得好過山田涼介上土9

已經係3年幾前

你話nino係入面最細我都信

個樣咁多年都冇乜變過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞