2017年秋季日劇討論(3)

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
屌你直虎個劇情真係越睇越唔撚明
寫撚到直虎弱智咁

政次一死左就唔知做乜q

呢套可以話高橋一生的代表作

見撚到個直虎真係眼火爆
人人唔再提供bt
人人唔再提供bt

睇legal high嗰陣覺得小池榮子好樣衰
不過望望下又幾順眼
不過望望下又幾順眼

本身覺得順眼ok 但睇完戀在香港好感下跌
出世先
專務見男老師果度個老師好卡通片feel
櫻井綠帽味濃
佢又唔搞高三active learning, 最多就pep talk, 可以有咩成績/套野點完?
多左好多人入讀
成人高校
松井愛莉正到

呢套野真係睇到好尷 好似睇緊愛回家劇情
每集都唔知講左幾多句痴線

松井愛莉真係好正
佢仲有冇其他劇

未聞花名(1集SP) 雖然唔多戲份 但套劇值得睇

我不是不能結婚xxxx都有佢

佢同德井幾多對手戲下

佢好有女人味
愚行錄
最後其實係滿島光虐待搞死個仔定妻木夫聰?
如果係滿島光 點解要收收埋埋生佢出黎 仲要唔俾佢阿哥知
但個阿哥又扮到死左個仔好deep咁
不過望望下又幾順眼

睇咗世界最難戀愛
又ok

呢套好睇 大野智同波瑠
不過望望下又幾順眼

睇咗世界最難戀愛
又ok

呢套好睇 大野智同波瑠

個人唔太鍾意睇波瑠
愚行錄

個仔係佢同佢阿哥架嘛
愚行錄

個仔係佢同佢阿哥架嘛

我知啊 但虐待個仔既好似唔係滿島光
愚行錄

個仔係佢同佢阿哥架嘛

係佢餓死個仔喎
屌你直虎個劇情真係越睇越唔撚明
寫撚到直虎弱智咁

呢d 歷史著默都唔多既人物大河劇預左架啦(所以今年冇睇)
田中圭到底是不是個帥哥吼?
這個我其實疑惑了很長一段時間~
嚴格來說我覺得他不是第一眼帥哥
但是有些很帥的角色給他一演亮度就出現了

‪#‎話說各位覺得田中圭是個帥哥嗎‬
#忍不住會覺得他挺帥的

https://www.facebook.com/wispatvnote/posts/1516091801814106
連老是常出現都有人吹奏
忍不住想打柒佢就有
愚行錄

個仔係佢同佢阿哥架嘛

係佢餓死個仔喎

sor自

#忍不住會覺得他挺帥的

https://www.facebook.com/wispatvnote/posts/1516091801814106
連老是常出現都有人吹奏
忍不住想打柒佢就有

我有朋友幾鍾意佢 嚇親

#忍不住會覺得他挺帥的

連老是常出現都有人吹奏
忍不住想打柒佢就有

我有朋友幾鍾意佢 嚇親

咩口味
飯豊 まりえ‏已認證帳戶
@marieiitoyo
1小時1 小時前
更多
明日は私的
ビックニュースがあります!!

唔通係有左

20歲寫真集
飯豊 まりえ‏已認證帳戶
@marieiitoyo
1小時1 小時前
更多
明日は私的
ビックニュースがあります!!

唔通係有左

20歲寫真集

成塊洗衫板咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞