[hottoys]1/6 1/4 figure敗家討論區 4 等~寂寞到夜深

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
HOT TOYS是一家源於香港的玩偶公司,專門面向世界市場設計、開發和出產大小1/6(約30CM)及1/4(約45CM)的高精細度收藏性可動人偶,以逼真的頭雕、做工精細聞名。該公司成立於2000年,最初專門生產1:6比例的美軍特種部隊人物可動人偶,之後過渡到現在以生產電影人物、電玩遊戲人物為主,尤其是他們的電影名作系列品牌(Movie Masterpiece Series)高端人偶。他們的團隊主要由雕塑家Yulli和畫家JC Hong所領導。
如有任何取貨/訂貨截訂或其他hottoys 疑問請先致電37223988查詢。
Star Lord個Box art真係幾好J,訂左普通版睇完人地review有啲後悔唔訂Deluxe版
LM
新post留名
Star Lord個Box art真係幾好J,訂左普通版睇完人地review有啲後悔唔訂Deluxe版

不過今次短褸都幾靚,又可以上埋件飛行甲,淨係普版都接受到,唔洗成日幫佢換褸
Thor3隻Loki 正常係咪都會出 等緊

應該會出

不過今次短褸都幾靚,又可以上埋件飛行甲,淨係普版都接受到,唔洗成日幫佢換褸

件長褸啲皮好靚,好提子
Lm
想後追Back to the future 2 - Marty Mcfly.但要成 $1800-2000
新post留名

應該會出

巴打我都諗緊買2.0定等3.0

應該會出

3.0 for sure
有無人拎左baby groot

應該會出

3.0應該跟頭盔
緊係3.0啦
大家姐都出左 可惜無長直髮跟

Loki可能唔出 等復三

唔係掛 仲要等多年?

唔係掛 仲要等多年?

唔係掛 仲要等多年?

btw, 銀河守護隊2都未出曬full team, gamora同drax都未見影

唔係掛 仲要等多年?

希望上面有巴打話係改緊版係真 我都好想要Loki

之前出1.0 2.0都仲未入坑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞