依件事證明起香港發展創意係冇可能

605 回覆
573 Like 4 Dislike
佢開talk係deadline兩個禮拜之前。。。正常人係只有兩個禮拜準備。

宜家佢拎一堆完成品出嚟,個個準備好曬,又噤啱未注册,點同佢鬥。

其實本身都預左入面一定係比圍內自己友贏,只係希望搏到其餘個D位。
樓主聯絡我吧
Tag: waiwai2002
係抄登講創作?唔俾人笑鳩你大種乞衣都偷笑啦

依加係起香港講創作

依加係起香港講創作

放得上呢到咪等俾人話囉

依加係起香港講創作

放得上呢到咪等俾人話囉

對唔住
如果大會聲明係講到咁光明正大
同時間又點解係咁del證據?

成篇聲明係到玩文字遊戲
反而用自己比賽規則嘅漏洞去保住金獎

依加係起香港講創作

放得上呢到咪等俾人話囉

關乜撚事 傻閪
佢開talk係deadline兩個禮拜之前。。。正常人係只有兩個禮拜準備。

宜家佢拎一堆完成品出嚟,個個準備好曬,又噤啱未注册,點同佢鬥。

其實本身都預左入面一定係比圍內自己友贏,只係希望搏到其餘個D位。

佢今年動漫節公布,姐係最快7月28號就知,到9月29有成2個月,手腳快的話應該都準備到

依隊人早一年準備都得啦

樓主有冇tg
我想了解多少少詳情
Tg: waiwai2002

樓主有冇tg
我想了解多少少詳情
Tg: waiwai2002

暫時知道既都貼曬出黎
痴撚線
隻法拉應該都係d h網copy番黎

... 唔係掛
推多次

佢今年動漫節公布,姐係最快7月28號就知,到9月29有成2個月,手腳快的話應該都準備到

依隊人早一年準備都得啦

其實仲有幾隊係畢業作品
即使係非商業性質
佢地都早你一年開始準備
另外有一隊係活動左4年既漫畫團隊(bl?)
將d舊角色抽出來重新包裝做新遊戲就算係新野
睇佢地官網連角色配音都有哂

如果冇一直做開
2個月前先開始臨時組隊做的話都真係冇得打
Too long cant read

總括係唔係「有公司換新殼扮新企,再用舊野扮新野」?

btw, 插圖幫NOD賣廣告
好狗

求source

依隊人早一年準備都得啦

其實仲有幾隊係畢業作品
即使係非商業性質
佢地都早你一年開始準備

如果冇一直做開

屌 個比賽真係on9 畢業作品都由佢
大部分參賽者用2個月時間準備既作品同舊公司加舊作品用1年以上既作品鬥

唔怪得入圍既作品完成度咁高

其實係咪真係比晒d獎舊人 咁創咩撚野業比實?

依隊人早一年準備都得啦

其實仲有幾隊係畢業作品
即使係非商業性質
佢地都早你一年開始準備

如果冇一直做開

屌 個比賽真係on9 畢業作品都由佢
大部分參賽者用2個月時間準備既作品同舊公司加舊作品用1年以上既作品鬥

唔怪得入圍既作品完成度咁高

其實係咪真係比晒d獎舊人 咁創咩撚野業比實?

下屆改返名做業內人士頒奬典禮啦屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞