admin幾時bam濕鳩塞鷗條煩膠

24 回覆
18 Like 6 Dislike
濕鳩塞鷗 #22858

個個post都洗版 洗版風氣都唔駛bam?

反正關愛座都收斂左 但條濕鳩乜乜好似痴撚左線咁 煩撚到仆街
濕鳩=真五毛
仲有關愛座同人瑞
仲有關愛座同人瑞

其實人瑞冇乜點po
不過佢個list最長
個個用
濕鳩塞鷗 #22858

終於有人講人話
支持你
仲有關愛座同人瑞

其實人瑞冇乜點po
不過佢個list最長
個個用

差濕鳩乜勁就可以收手回家
濕鳩塞鷗 #22858

終於有人講人話
支持你

岩 關仔呢兩日乖左咁多 冇po簽名
濕鳩仲係咁洗
個個都屌關仔 好唔公平
仲有關愛座同人瑞

其實人瑞冇乜點po
不過佢個list最長
個個用

差濕鳩乜勁就可以收手回家

係 希望濕鳩巴收手 廢事出面啲人越洗越猖狂
樓主5毛
希望佢可以加我名
樓主rip
濕鳩塞鷗 蔣生 同咩關愛座真係煩撚到痴線
屌拿星下下一大抽垃圾大字又無意義回覆
我而家個個post見到都quote佢幾次,一齊焦土玩大佢

又入我數

你未比人禁言前咪又係咁 不過之後好左好多,識開集中post

動物今次會跨台追擊唔係因為蔣生
至於原本追擊緊既人就唔知邊到既了

G持
連狗
做野未啊diu
唔block得
要比人知道佢幾on9搞投票批鬥兩個台
Yes
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞