[劇透討論] 難以置信 竟然無人講《風河谷謀殺案 Wind River》

182 回覆
36 Like 2 Dislike
呢套真係好高質素

但咁快就減場次
Elizabeth 換衫個幕
個pat pat

以劇本黎講,3部曲今次最好
既緊張刺激又有層次
金句又多
電影節睇左
用雪境做背景真係好撚perfect
白茫茫咁樣真係令觀眾睇到好投入
完全感受到果種絕望
片尾段字都好深印象 睇完有啲心嗡
jeremy renner發揮得好好
佢個女到底係點死?
條屍仲要俾狼咬爛哂

我諗佢個女同Natalie既死法差唔多,唔係套戲既重點
呢套真係好高質素

但咁快就減場次

太少人睇無計,今日仲要有大片上
電影節睇左
用雪境做背景真係好撚perfect
白茫茫咁樣真係令觀眾睇到好投入
完全感受到果種絕望
片尾段字都好深印象 睇完有啲心嗡

愈睇愈凍
風景好靚,男主角好型,
槍戰好寫實,
故事情節又唔鬆散,
幾好睇
風景好靚,男主角好型,
槍戰好寫實,
故事情節又唔鬆散,
幾好睇

推介俾多d人睇
點解咁少戲院上
點解咁好睇都無人討論

因為去睇嘅人都少,鷹眼號召力唔夠,雖然佢表現得好好
仲有我記得hkmovie6個app一開始得3.3分咁上下,好多人見到實以為係爛片,d垃圾打手

初時見咁低分有啲猶疑 結果好大驚喜
我諗香港人鍾意睇商業片 完場時聽到啲人話開頭好悶 節奏慢
明明拍出個荒涼感好重 好靚
點解咁好睇都無人討論

因為去睇嘅人都少,鷹眼號召力唔夠,雖然佢表現得好好
仲有我記得hkmovie6個app一開始得3.3分咁上下,好多人見到實以為係爛片,d垃圾打手

初時見咁低分有啲猶疑 結果好大驚喜
我諗香港人鍾意睇商業片 完場時聽到啲人話開頭好悶 節奏慢
明明拍出個荒涼感好重 好靚

睇左
真係值得去睇
Taylor Sheridan
Taylor Sheridan

唔係睇呢個post都唔知有呢套野上映
唔係睇呢個post都唔知有呢套野上映

睇咗紅蕃老豆勁似劉華
好好睇
個setting 同毒裁者好似
好好睇
個setting 同毒裁者好似

同一個編劇
睇咗紅蕃老豆勁似劉華

鷹鼻
覺得鷹眼終於出人頭地。演得內斂成熟
天煞異降就做大茄
有冇巴打知道點解鷹眼係殺獅子之前見到d雪車軌之後覺得唔妥,其實果度係做咩?佢知道咗煉油廠班保安有問題?定之後聽到槍聲先返轉頭幫手,呢度唔係好明
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞