[預約拘捕]襲擊內地童,預約拘捕藥房貓

456 回覆
311 Like 5 Dislike
10間藥房9間做蝗蟲生意,你叫佢屌柒個大陸婆
隻貓無俾人即場湯左去息事寧人已經偷笑,rip
藥房咪又係做蝗生意,咪未富先驕包容下啦

公道講,屋村藥房做街坊生意多

公道講,新屋村既街坊咪就係蝗囉
乜撚野
個店主真係自己奶屎上身,你幫蝗蟲佢地唔會感激你,只會得寸進尺,蝗蟲就係咁撚殘嘅人種
似想屈賠償

yes
事發於本月6日早上,一名內地婦帶同兒子到觀塘安達邨商場一間藥房購物,但中午卻重返藥房,聲稱其子被「店長貓」波子抓傷耳背,造成約5毫米長的皮外傷。內地婦向藥房職員追究,表示驚「抓傷」會令小孩染狂犬病:「唔係小事,我得呢粒仔...小朋友見到貓梗係會摸一摸。」

"咬傷" "耳背" 係咩玩法?
唔通個細路伸隻耳仔埋去?
佢用耳仔摸隻貓?
冇人睇到重點咩?
班人同佢癲係咪痴線架?
事發於本月6日早上,一名內地婦帶同兒子到觀塘安達邨商場一間藥房購物,但中午卻重返藥房,聲稱其子被「店長貓」波子抓傷耳背,造成約5毫米長的皮外傷。內地婦向藥房職員追究,表示驚「抓傷」會令小孩染狂犬病:「唔係小事,我得呢粒仔...小朋友見到貓梗係會摸一摸。」

"咬傷" "耳背" 係咩玩法?
唔通個細路伸隻耳仔埋去?
佢用耳仔摸隻貓?
冇人睇到重點咩?
班人同佢癲係咪痴線架?

息事寧人害左隻貓
屌你老味政府真係戇撚鳩鳩嘅 啲蝻亞啡皮狗周圍殺人強姦放火搶劫唔搞 走去捉隻貓 屌你老味咁Q低B 都唔知班友個腦係咪裝屎
屌你老味政府真係戇撚鳩鳩嘅 啲蝻亞啡皮狗周圍殺人強姦放火搶劫唔搞 走去捉隻貓 屌你老味咁Q低B 都唔知班友個腦係咪裝屎

果度啲南亞有刀
而家咩情況??
而家咩情況??

等漁農驗貓
而家咩情況??

等漁農驗貓

佢交左隻貓出去??
而家咩情況??

等漁農驗貓

佢交左隻貓出去??

應該係啦

秀茂坪多左安達村之後 成個區既質素直迫屯天區

秀茂坪多左安達村之後 成個區既質素直迫屯天區

本身都係無人講既悲情城市
而家直程地獄
毀滅條死支那!
已知內情
大家屌柒蝗婦人
已知內情
大家屌柒蝗婦人

求爆料
🈚️🈶

支那人正仆街
一個二個嚟香港都不懷好意
已知內情
大家屌柒蝗婦人

more
死支那人,屌你老母
希望個婦人死全家 死剩佢一個

咁撚on9嘅人都有 咩叫小朋友見到貓就會摸下

人地無啦啦摸你個仔又得唔撚得呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞