[預約拘捕]襲擊內地童,預約拘捕藥房貓

456 回覆
311 Like 5 Dislike
香港無嫁啦
見到貓一定摸?生出嚟俾你摸架?縮開你隻爛臭手啦!

我覺得好大機係個靚仔粗粗魯盧整痛隻貓先會玩拖,或者根本隻貓無抓個佢,係個女人老屈
養開貓都知
家貓唔會無端白事抓人
呢隻仲要係鋪頭貓
佢見個既人仲多過個靚仔啦
我唔信隻貓會主動攻擊

其實睇cctv見隻貓唔太理人
點會主動攻擊人
仆街支那婆
好彩隻貓無事
仆街支那婆
好彩隻貓無事

可能有抑鬱
如果係驚有狂犬病 點解係帶個仔返藥房 唔係去醫院
如果係驚有狂犬病 點解係帶個仔返藥房 唔係去醫院

因為醫院要收錢
藥房佢收人錢
仆街支那婆
好彩隻貓無事

可能有抑鬱

唔好話貓
要人突然重新適應過一個環境都唔易
何況貓有自己平時葡開既位
突然冇左會好唔慣
死仆街大陸婆搞到隻貓咁
死仆街大陸婆搞到隻貓咁

而家隻貓出返鋪未
如果隻貓係狗
身為貓撚既連登仔又會點諗呢

利申 狗撚
如果隻貓係狗

利申 狗撚

如果隻貓係狗

利申 狗撚

狗習慣多人既地方唔會亂咬人
利申 貓狗撚
如果隻貓係狗

利申 狗撚

都廢撚事比,你唔知咩事就收皮啦好嗎?
叫PRC綁好啲支那人咪比佢地四圍走啦
屌,連登仔係咪咁撚天真呀
由頭到尾只係條支那婦話個仔俾藥房隻貓咬
但無cctv影到,又無其他人見到
事實上佢個仔會唔會係俾其他貓整親?
支那人為左屈錢有乜做唔出
屌,連登仔係咪咁撚天真呀
由頭到尾只係條支那婦話個仔俾藥房隻貓咬
但無cctv影到,又無其他人見到
事實上佢個仔會唔會係俾其他貓整親?
支那人為左屈錢有乜做唔出

可能係個支那老母打完仔順手屈錢
雖然冇養寵物
但好想追呢單野

d 大陸細路真係特別冇家教的

縱壞晒,好多喺條街度打老母阿婆
貓兒不安才抓人

對於有「貓店長」波子被指傷人,正待「預約拘捕」一事,高先生認為,為保護貓兒及自身安全,最好在牠休息的位置,放上「禁止觸碰」等字眼紙牌作為警告,並不時留意貓兒情況。

他又提醒愛貓之人,先向店主說一聲才觸碰貓兒。「貓仔好有性格,好似佢唔鐘意人掂佢邊個位。」他強調,其實貓是不會主動攻擊人。「佢唔鐘意你,最多會走開唔睬你之嘛!一定係做咗啲嘢,令佢不安先會抓你。」
雖然冇養寵物
但好想追呢單野

d 大陸細路真係特別冇家教的

縱壞晒,好多喺條街度打老母阿婆

報應 個仔大個咪打撚死呢個畜牲老母
一日後,婦人再帶同漁護署職員到場大吵大鬧,更以粗口咒罵藥房職員,最終漁護署職員要求店方今日交出波子進行7日檢查。洪先生對東網記者表示,翻睇藥房的閉路電視,沒有發現波子有攻擊該名小孩,再者波子亦有定期打針,不明白該名婦人為何要令無辜的波子坐動物監:「要波子一個去坐監會令佢受驚,好擔心佢返唔到嚟!」洪表示,以後不會再讓波子到藥房,避免再生事端,並表明今日不會交出波子。
自細學老屈
正常唔搞隻貓
隻貓點會搞你啊
戇尻支那種
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞