[預約拘捕]襲擊內地童,預約拘捕藥房貓

456 回覆
311 Like 5 Dislike
正苦有冇咁勤力, 俾人轟就做野啊
我屌佢老母臭閪啊,正一人渣垃圾,完全冇同理心,自私自利自我中心,最撚僧就係呢啲人,呢啲人真係仆街黎架喎
一開始就應該唔好理佢 洗鬼幫佢消毒比埋錢佢打針咩
一知你好人就會食住上
如果一開始唔理佢睇下佢會唔會咁得閒搞大佢
岩岩食飯有個大陸人話係人既問題(個母親),係啊,問題係你全大陸既人都有問題
一知你好人就會食住上

一開始屌走佢就無事啦
既然CCTV證明到隻貓冇咬人
憑咩要帶走隻貓

香港官僚辦事作風就係咁白痴冇腦
永遠收到投訴就去做嘢, 從來唔去求證事實真偽
支那仔
憑咩要帶走隻貓

平時都唔會咁快手 擺明中國人嘈先快
自己冇睇住個仔
個仔一傷就屈人
對付大陸人,你對佢好,佢只會食住上

只能大大聲屌走佢地
隻貓有靈性知佢係蝗

約10名街坊得知波子被「預約拘捕」,昨日帶同經常跟波子玩耍的子女,前往藥房聲援波子。
屌佢老母死支那種想屈錢都咪撚搞隻貓啦
你估呢到大陸咩 on99 狂犬病?
你個支那仔本身已經係狗啦

唔好侮辱狗狗,呢d最多係害蟲一隻,死蝗仔
貓貓唔交得,一交就會死

呢個真,以前我都聽朋友講過,交出黎多數俾佢地搞死

驗瘋狗症好似要驗腦組織
拎腦組織就要

活摘器官
唔只個心用玻璃做 個身體都咁易碎
似想屈賠償

直頭係啦,記唔記得之前好多單支那人搞大件事call晒傳媒喺鏡頭面前r賠償呀
藥房咪又係做蝗生意,咪未富先驕包容下啦

公道講,屋村藥房做街坊生意多

公道講,新屋村既街坊咪就係蝗囉

你咁講成個香港各行各業都有做蝗蟲生意
係咪全部都係共犯唔抵幫
一知你好人就會食住上

一開始屌走佢就無事啦

一早惡撚過佢
佢一早死狗咁
憑咩要帶走隻貓

平時都唔會咁快手 擺明中國人嘈先快

之前講過一排香港啲住宅天台安裝電訊商基站,話有輻射,撚有下文咩,射到你生腦癌都唔會理啦
藥房咪又係做蝗生意,咪未富先驕包容下啦

公道講,屋村藥房做街坊生意多

公道講,新屋村既街坊咪就係蝗囉

你咁講成個香港各行各業都有做蝗蟲生意
係咪全部都係共犯唔抵幫

蝗蟲滲透率已經好高,一啲平時只有香港人去的地方都已經好多蝗,根本已經冇得咁去分
最緊要係漁農procedure 好易被濫用
可唔可以預約拘捕返隻支那狗?
恕我無知,貓抓傷人會有狂犬病既咩
個留言屌得好啱
細路見到貓狗就緊係會摸下
我見到你老母好撚淫又真係可以除褲屌你老母咩
個留言屌得好啱
細路見到貓狗就緊係會摸下
我見到你老母好撚淫又真係可以除褲屌你老母咩

隻支那雞應該OK
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞