連衛兵依家低賤到要改原文同標題黎黑牙joe

17 回覆
12 Like 7 Dislike
個post原文:

高登林早洩:

是咁的,呢一年唔少會員因手機app體驗不佳而少上高登,我必須承認整件事係我嘅過失 ,一直有好多熱心會員提供好多優秀嘅建議,只怪我對討論區app經驗不足,未能好好運用會員建議持續改善討論區營運。

為咗彌補問題,呢一年我哋一直都努力改善後台運作,亦留意多咗對高登不離不棄嘅會員寶貴嘅意見 。我哋亦聯絡咗之前寫HKGz嘅織菊防Gay巴打合作,希望呢隻app嘅面世可以令高登一眾會員感受到我哋嘅誠意。呢隻app 我新身試過,係超快超快,肯定快過其他同類型app

新版討論區iOS與Android app完成在即,我們決定於下星期舉行封測,封測分兩個部分,包括公開招募及邀請活躍會員參與:

1. PM邀請活躍會員及曾經對官方app給予意見的會員參與封測。
2. 以此post公開招募,如閣下有興趣參與封測,請PM至「高登公關」(會員ID:586349)提供下列資料,我們將盡量安排所有報名會員參加。
- iOS用戶:請提供閣下的Apple ID、iPhone型號及iOS版本,我們將提交予Apple作申請封測之用。
- Android用戶:請提供閣下的手機型號及Android系統版本做紀錄,我們將直接提供程式apk下載網址作手動安裝。

兩個邀請程序現在經已展開,希望各位踴躍參加,謝謝。

我真係屌佢老母咩,原文邊有呢句呀,依家啲連衛兵真係好撚低賤,陰陰濕濕改鳩牙joe篇文黑鳩佢
根本係連狗見原本個post咁多正皮派打手上黎帶風向
https://lihkg.com/thread/414975/page/1
連狗真係用廣告費請左唔少打手
好明顯收左中資order做野
一樓都係咁垃圾

唔靠打手連狗去到宜家?

連狗見原po幾百個正評即刻驚死派打手上黎改牙joe篇文帶風向仲要擺熱門頭幾位,屌佢老母同中共北韓有咩分別
收共產黨錢

終於明白點解要交188比連狗維皮鳥,
原來有大半係維穩費黎
留名睇搬龍門
許業行個樣都知唔係好人啦

佢唔係人
係合成獸

佢唔係人
係合成獸

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞