『薪火post』BNO 續期資訊(12)討論別人的續期態度

1001 回覆
20 Like 1 Dislike
一同fd講我整緊bno成村人問點估有無
係唔係咁樣:
97前未夠11歲又有過無相身份證
兩老係你出世就係三粒星
首次簽發日期早過英國國民(海外)國籍各組別的截止登記日期

就基本上無走雞?

成村人都係大中華膠父母淫威下嘅受害者?

支持國土完整係每個中國人應盡既本份!

心繫中國, 唔好再拎BNO做假英國人

一同fd講我整緊bno成村人問點估有無
係唔係咁樣:
97前未夠11歲又有過無相身份證
兩老係你出世就係三粒星
首次簽發日期早過英國國民(海外)國籍各組別的截止登記日期

就基本上無走雞?

成村人都係大中華膠父母淫威下嘅受害者?

支持國土完整係每個中國人應盡既本份!

中國人就用中國護照
AAA>>AA+
支持特區護照
支持特區護照

係中國人就應該用返特區護照囉
明明係中國人仲去申請bno 你地知唔知醜

知幾多就填幾多,唔洗驚
仲以為會好快爆一個POST

證明出面五毛都好多

大家請用返最好既特區護照, BNO只係旅遊証件

HIHI了
朋友想續BNO 我比左上個post佢
本野到左手
搣個sticker 真係大大力一野搣到成個 Emergencies 英文冇左
係唔係要換過本
仲以為會好快爆一個POST

證明出面五毛都好多

大家請用返最好既特區護照, BNO只係旅遊証件

HIHI了
本野到左手
搣個sticker 真係大大力一野搣到成個 Emergencies 英文冇左
係唔係要換過本

又黎一單
爛得緊要緊係要換過本啦
港毒應殺!!
HIHI了
本野到左手
係唔係要換過本

影黎睇睇先

template又可以加野了

中國人永遠唔係東亞病夫, 中國萬歲!!
HIHI了
本野到左手
係唔係要換過本

hi 咩 hi

同佢講搣 label 搣爛咗佢哋就應該會同你換
佢哋都知張 label 有伏
HIHI了
本野到左手
係唔係要換過本

hi 咩 hi

咁好嘅

成班垃圾係到圍爐咪又係冇英國人當你係自己人
正正經經做中國人仲好啦
依家中國已經強大㗎啦
香港人應該自豪💪
HIHI了
本野到左手
係唔係要換過本

影黎睇睇先

講左哩句就冇圖了睇了
其實話要有有效護照先ok係咪on9
我唔洗出國住申請黎做咩 屎忽痕?
一世未出國未申請過任何國家passport嗰啲 係咪等於無國籍人仕?
嗰個國家認你係佢既人嘅話 根本唔洗搵方法prove自己係
HIHI了
本野到左手
係唔係要換過本

hi 咩 hi

Send Email 去 HMPO 問定打去香港英國領使館問
HIHI了
本野到左手
係唔係要換過本

hi 咩 hi

Send Email 去 HMPO 問定打去香港英國領使館問

本 passport 係邊個發出呀
無啦啦做咩會扯埋去 consulate general

成班垃圾係到圍爐咪又係冇英國人當你係自己人
正正經經做中國人仲好啦
依家中國已經強大㗎啦
香港人應該自豪💪

中國已經堀起, 我地要共享做中國人既光榮
HIHI了
本野到左手
係唔係要換過本

影黎睇睇先

講左哩句就冇圖了睇了

快d影,警惕後人
其實話要有有效護照先ok係咪on9
我唔洗出國住申請黎做咩 屎忽痕?
一世未出國未申請過任何國家passport嗰啲 係咪等於無國籍人仕?
嗰個國家認你係佢既人嘅話 根本唔洗搵方法prove自己係

https://zh.wikipedia.org/wiki/%E8%8B%B1%E5%9C%8B%E5%9C%8B%E6%B0%91%EF%BC%88%E6%B5%B7%E5%A4%96%EF%BC%89
英國國民(海外)於1980年代因香港前途問題而設立,讓香港的英國屬土公民申請,以便他們在香港主權移交以後,繼續與英國保持某種關係

你想同英國保持某種關係
某種關係嘅最佳證明就係一本有效嘅 BNO passport

姐係一男一女想保持某種關係但又唔想結婚
某種關係嘅最佳證明就係親密照片
唔通攞個佢地兩個DNA嘅condom證明佢地兩個有某種關係咩
真係人唔笑狗都吠
HIHI了
本野到左手
係唔係要換過本

影黎睇睇先

講左哩句就冇圖了睇了

快d影,警惕後人

佢放左上friend group問
個個都笑佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞