連住尼 你不如誠實少少講 唔想整VIP因為唔想冇廣告錢賺啦

884 回覆
2043 Like 66 Dislike
唔好係到扮技術問題啦 整個論壇就咁快手 冇得賺就係到拖
唔洗負評啦 直接同我拗算啦 護主犬
都係講錢,根本同林早洩無分別
都係講錢,根本同林早洩無分別

天下烏鴉一樣黑
唔講錢講咩
痴線
真係要100蚊個一個月先會回到本架,未整哽係話咩都無所謂架啦,到整咗又會話admin呃錢要求減價,根住應該洗幾個月版嘈,admin左右做人難,減價admin又無理由做蝕本生意,唔減又驚得失客令人流大減,都係唔整好過整啦
真係要100蚊個一個月先會回到本架,未整哽係話咩都無所謂架啦,到整咗又會話admin呃錢要求減價,根住應該洗幾個月版嘈,admin左右做人難,減價admin又無理由做蝕本生意,唔減又驚得失客令人流大減,都係唔整好過整啦

又係copy依段zzzz
難得偷左人地個論壇 而家工又唔洗返unun腳賺廣告錢

又係copy依段zzzz

Keep住更新廣告😅
唔講錢講咩
痴線

同你地講心?成班都on99咁

以前都仲叫做氹下你出下聲,而家連影都無埋你就知咩料啦

吸引到咁多小學妹 隨時有女女屌

以前都仲叫做氹下你出下聲,而家連影都無埋你就知咩料啦

以前話就快出 就快出 我信左佢
整個新壇咪算
反正連登啲user base 咁多小學雞,MK仔
唔講錢係咪你比錢租server?

你比錢寫code更新?

你比錢寫code更新?

以前一直都係講巴打VIP夾錢比,你又黎斷章取義?
廣告費咁和味
你班窮撚咪最多1年先俾得8蚊我
老西都唔整啦

中肯

你比錢寫code更新?

以前一直都係講巴打VIP夾錢比,你又黎斷章取義?

佢假膠來的
一度上一度屌又唔番高登, 典型港豬

兩個都上緊啦

反映都唔比,你仲惡過共產黨
技術? 根本plus仔 個app已經有vip 有哂code

照dup就攪掂
技術? 根本plus仔 個app已經有vip 有哂code

照dup就攪掂

Plus仔 仲有良心啦屌
8蚊就搞撚掂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞