尼馬:古天奴非常悲傷,但他依然入球幫助我們取勝

166 回覆
4 Like 12 Dislike
疤垃圾勁都勁過垃圾猁
簽個垃圾張伯倫都打曬飛機咁
講撚到高普好有魅力咁

我地巴塞起碼簽到保連奴同丹比利
死猁狗吾放人正pk!!!!
利係咪垃圾未知
疤就一定係
on9仔而家仲當自己皇疤拜時代
比人屌打到5:1呀柒頭
同阿狗有咩分別

咁撚樣都叫未知
唔好講英超
痢連個飛機盃仔都冇呀
疤的確低迷緊
輸兩場盃賽就俾班臭痢狗踩到一文不值
已經分唔到啲疤狗係假腸扮定真係咁撚戇鳩
最撚離奇係班疤狗
六七月仲叫人利狗唔好放 對大家有着數
而家就跳哂舞咁話利狗唔放
而家求仁得仁啦 係唔放比你疤狗呀
揸住咁撚多錢 擺銀行收息都夠和味啦

係喎

之前點解叫利唔好放?

覺得佢廢 唔岩踢巴

死疤狗下下叫人罷操笠波衫
老奉賣俾你
全世界想你俾皇撚多幾年
有排受呀

踢波就波皇撚,轉會俾巴黎撚
之前傳買古仔果陣
成班疤狗嫌佢廢 唔好買

而家買唔到就老羞成怒

一開始唔搞華拉提 唔了著巴黎把火就唔洗搞到如斯田地
疤垃圾勁都勁過垃圾猁
簽個垃圾張伯倫都打曬飛機咁
講撚到高普好有魅力咁

我地巴塞起碼簽到保連奴同丹比利
死猁狗吾放人正pk!!!!

佢地波底好好,你睇佢地的波勁到
放人啦死利狗

而家咪放囉, 屌你老母疤狗拿2.2億鎊cash 出黎, 快撚d走呀

疤狗買蘇9條數仲做緊分期未找清

講兩句離隊就一定要放,咁簽合約做乜?
佢係咪無糧出?
走未叫巴出靚價囉,一係自己暗荷包比巴,好似當年法比咁。
無就遵守合約,你大可以按章工作㗎,嘈乜撚姐
睇見巴狗由之前話古垃圾唔買到而家買唔到惱羞成怒真係好爽
講撚到球員就一定要放咁 係唔柒賣比你隊垃圾呀
尼馬真係
同佢師兄影帝一樣
Costanza真係死疤狗黎😅

Costanza 死疤狗我屌佢老母

疤狗就係賤, 就係賤種, 要死全家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞