尼馬:古天奴非常悲傷,但他依然入球幫助我們取勝

166 回覆
4 Like 12 Dislike
放你老母咩 約又係佢自己簽 怪得邊個
話走就走咁簽約黎做咩
死疤狗冇錢又咁撚cheap做埋晒d小動作
你估今年隊疤仲係以前咩
唔講以為FSG用槍指住狜仔迫佢簽約
話走就走咁簽約黎做咩
你估今年隊疤仲係以前咩

你估垃圾利今年唔係垃圾咩
小學雞鬥氣說話
成班垃圾疤喺道鳩吠 又冇release clause點解一定要賣俾你 睇得自己咁高

早D學下你,晨早走左喇。
巴諗住搵球員逼宮可以用垃圾價買古天奴
一開始加埋d 垃圾add-ons
巴諗住搵球員逼宮可以用垃圾價買古天奴
一開始加埋d 垃圾add-ons

75m 分期五年
再60 m add on
要巴贏晒所有賽事,西甲,歐冠
加埋古贏世足
咁多苛刻條件先去到135m

即係叫FSG 60m all in 賭巴係咪五冠王
邊有勁人想踢利物浦㗎
屌你老母約又係你自己續嘅
話走就走?仲有你班死疤狗唔放人就係賤種?
人係到唔放咪唔放
雪鳩你5年咪放你囉
最撚離奇係班疤狗
六七月仲叫人利狗唔好放 對大家有着數
而家就跳哂舞咁話利狗唔放
而家求仁得仁啦 係唔放比你疤狗呀
揸住咁撚多錢 擺銀行收息都夠和味啦

係喎
最撚離奇係班疤狗
六七月仲叫人利狗唔好放 對大家有着數
而家就跳哂舞咁話利狗唔放
而家求仁得仁啦 係唔放比你疤狗呀
揸住咁撚多錢 擺銀行收息都夠和味啦

係喎

之前點解叫利唔好放?

覺得佢廢 唔岩踢巴
梗係悲傷啦,冇得過巴塞搵大錢
on撚9,乜野叫迫球員留英超呀,利迫佢簽5年? 簽撚完半年就要走,點解要放
疤一開頭落bid古係話走唔走都得,仲要味陣落埋d垃圾價,咁撚多add on,打死都唔撚賣啦
古狗去到開league前一日先交tr,點撚樣搵人代呀?

仲有你班死疤狗之前唔係話古唔夠班打咩,依家咁嬲做乜撚野呀? 間間球會都唔放人嬲嬲豬呀?
話走就走咁簽約黎做咩
你估今年隊疤仲係以前咩

雪佢5年等其他人唔敢有樣學樣
疤垃圾勁都勁過垃圾猁
簽個垃圾張伯倫都打曬飛機咁
講撚到高普好有魅力咁
放人啦死利狗

而家咪放囉, 屌你老母疤狗拿2.2億鎊cash 出黎, 快撚d走呀

疤狗買蘇9條數仲做緊分期未找清

一定要放俾你架死疤狗
利係咪垃圾未知
疤就一定係
on9仔而家仲當自己皇疤拜時代
比人屌打到5:1呀柒頭
同阿狗有咩分別
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞