尼馬:古天奴非常悲傷,但他依然入球幫助我們取勝

166 回覆
4 Like 12 Dislike
2.2 億鎊, 速鎊呀大種乞兒疤狗

唔撚出就同我返入狗竇幫阿靳含撚啦

你都on lun 9,兩憶放尼馬再用兩憶換古仔?諗到知巴唔會啦,利記吊到咁高根本冇心俾佢出去闖下

大好青春
當年費爵爺如果唔俾牙朗走,牙朗可能變左朗尼

五億都唔賣

佢係國米乞緊果陣邊個比機會佢
上哂位粒聲唔出就交TR 仲要近deadline
邊個忘情忘義先

近咩deadline姐,人地疤bid佢都唔係依一個禮拜既事啦下話

由尼馬走就開始最少一個月 猁一直拖 依家話人deadline 先bid

拖乜鳩,一早企硬啦
疤狗要買就一定要賣呀當自己乜水
2.2 億鎊, 速鎊呀大種乞兒疤狗

你都on lun 9,兩憶放尼馬再用兩憶換古仔?諗到知巴唔會啦,利記吊到咁高根本冇心俾佢出去闖下

大好青春

五億都唔賣

邊個忘情忘義先

近咩deadline姐,人地疤bid佢都唔係依一個禮拜既事啦下話

由尼馬走就開始最少一個月 猁一直拖 依家話人deadline 先bid

拖乜鳩,一早企硬啦

又唔去屌鳩鈀唔撚放華拉提?
驚人地買撚埋你美欺呀
Costanza真係死疤狗黎😅

Costanza 死疤狗我屌佢老母

你肯定係混種狗

芝娃娃mix史納莎

疤狗幫返疤狗cos, 明既

大好青春

五億都唔賣

邊個忘情忘義先

拖乜鳩,一早企硬啦

關企唔企硬乜撚野事
人地講緊係一早有bid而唔係deadline先bid
利狗
再嘈就free你去阿仙奴比雲爺爺調教

你肯定係混種狗

芝娃娃mix史納莎

唔好笑咩😢

你肯定係混種狗

芝娃娃mix史納莎

唔好笑咩😢

其實我細細聲笑左XD
死痢狗攬住自己堆歷史過世啦

你地攬撚住啲錢過埋呢個轉會窗啦

鏝狗咁串, 下場就炒鳩你
死疤狗下下叫人罷操笠波衫
老奉賣俾你
全世界想你俾皇撚多幾年
有排受呀

疤狗點比鍠炒咪又一樣高班過痢

起碼都叫買左個丹比利
老奉賣俾你
全世界想你俾皇撚多幾年
有排受呀

傾撚掂美欺續約再講啦清

起碼都叫買左個丹比利

係 呢個真
我係多仔 賣咁平 一定喊哂口
老奉賣俾你
全世界想你俾皇撚多幾年
有排受呀

傾撚掂美欺續約再講啦清

關我撚事咩
老奉賣俾你
全世界想你俾皇撚多幾年
有排受呀

正義之師
一月先簽五年約 你話走就要放 當張約死架? 有冇少少職業道德? 而家仲一個星期出緊10幾萬鎊俾你架
拎五億出黎咪考慮下囉
拎五億出黎咪考慮下囉

Good luck in liverpool
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞