尼馬:古天奴非常悲傷,但他依然入球幫助我們取勝

166 回覆
4 Like 12 Dislike
2.2 億鎊, 速鎊呀大種乞兒疤狗

唔撚出就同我返入狗竇幫阿靳含撚啦

你都on lun 9,兩憶放尼馬再用兩憶換古仔?諗到知巴唔會啦,利記吊到咁高根本冇心俾佢出去闖下

大好青春
當年費爵爺如果唔俾牙朗走,牙朗可能變左朗尼

五億都唔賣

佢係國米乞緊果陣邊個比機會佢
上哂位粒聲唔出就交TR 仲要近deadline
邊個忘情忘義先

近咩deadline姐,人地疤bid佢都唔係依一個禮拜既事啦下話

由尼馬走就開始最少一個月 猁一直拖 依家話人deadline 先bid

係唔撚想放呀點撚樣?仆街啦你
放人啦死利狗

而家咪放囉, 屌你老母疤狗拿2.2億鎊cash 出黎, 快撚d走呀

屌你老母信唔信我叫保連奴笠古天奴波衫

屌你老母啦, 你笠陳雲根件衫咪係一個柒頭

人如其名,潑婦罵街

快撚d去死啦疤狗

我係疤狗你咪沙皮狗

收檔啦, 死番去狗竇, 顧撚掂美欺唔續約比光頭撚撬呀, 柒碌
就係唔賣

巴有辦法叫修賣雲迪克過來

我地咪諗下下季放走佢

你都on lun 9,兩憶放尼馬再用兩憶換古仔?諗到知巴唔會啦,利記吊到咁高根本冇心俾佢出去闖下

大好青春

五億都唔賣

邊個忘情忘義先

近咩deadline姐,人地疤bid佢都唔係依一個禮拜既事啦下話

由尼馬走就開始最少一個月 猁一直拖 依家話人deadline 先bid

巴狗自己咪一樣踢人尼馬 7月走

仲有一個月 點解會無時間
起碼多過利
放人啦死利狗

而家咪放囉, 屌你老母疤狗拿2.2億鎊cash 出黎, 快撚d走呀

人如其名,潑婦罵街

快撚d去死啦疤狗

我係疤狗你咪沙皮狗

你都變疤狗
就係唔賣

巴有辦法叫修賣雲迪克過來

我地咪諗下下季放走佢

拿, 咁又得wo, 1億鎊加雲迪克, 大家即時fd 番

大好青春

五億都唔賣

邊個忘情忘義先

真呀ching

大好青春

五億都唔賣

邊個忘情忘義先

巴狗自己咪一樣屌人尼馬 7月走

仲有一個月 點解會無時間
起碼多過利
既然咁想走
點解冇幾耐之前要簽長約
簽完而加又要咁堅決想走
咁球員合約要黎做咩?
既然咁想走
點解冇幾耐之前要簽長約
簽完而加又要咁堅決想走
咁球員合約要黎做咩?

話就話兄弟足球 其實2條友 都係講下笑
一來巴無咁多錢係依家英超搶人
二來巴有其他top target
好像華拉提

古覺得應該無咩機會去巴
咪續長約加人工

之後發利咩事 咪被人反殺

人如其名,潑婦罵街

快撚d去死啦疤狗

我係疤狗你咪沙皮狗

你都變疤狗

離譜過屈你係c朗迷
Costanza真係死疤狗黎😅

人如其名,潑婦罵街

快撚d去死啦疤狗

我係疤狗你咪沙皮狗

你都變疤狗

離譜過屈你係c朗迷

你初音迷
開league前一日先交tr
之前話由球會決定

收聲啦死獌狗

Costanza 死疤狗我屌佢老母
高質post留名

收聲啦死獌狗

支持最聯有咩問題啊屌

你肯定係混種狗

你垃圾狗
最撚離奇係班疤狗
六七個月仲叫人利狗唔好放 對大家有着數
而家就跳哂舞咁話利狗唔放
而家求仁得仁啦 係唔放比你疤狗呀
揸住咁撚多錢 擺銀行收息都夠和味啦
最撚離奇係班疤狗
六七月仲叫人利狗唔好放 對大家有着數
而家就跳哂舞咁話利狗唔放
而家求仁得仁啦 係唔放比你疤狗呀
揸住咁撚多錢 擺銀行收息都夠和味啦

你肯定係混種狗

芝娃娃mix史納莎

收聲啦死獌狗

支持最聯有咩問題啊屌

有,連登應該要支持我車

收聲啦死獌狗

支持最聯有咩問題啊屌

有,連登應該要支持我車

你on99曼聯是最勁的
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞