[冇plan b的最後27小時]巴塞隆拿球迷討論區(226)

1001 回覆
6 Like 13 Dislike
保保踢巴西真係幾勁

不枉我送左件比兔b

著番工
回購山神最好時機
我保 古天樂聯手打救阿根廷
阿根廷淨返幾場真係算唔難打,智利烏龜可能仲危險
咁都出局就抵死啦

阿根廷之前就係狂對弱隊失分

失分多數冇美斯

同埋對強隊又失分,對弱隊又失分,執柒咗佢算啦
屌你老母
笑住訓
起身就AG留隊
屌你老母搞乜撚野呀

高層全部仆街死啦冚家產
7點了
如果古走唔到會唔會真係罷踢

肯定唔會了

肯定唔會了

世界杯年 聽佢up啦
仲有幾多個鐘
認真 細佬+華美子+錢換山神

英超買人時間過咗喇 仲換鬼咩

英超買人時間過咗喇 仲換鬼咩

而家佢地只可以賣人?

認真:
paco←→銀河唯一
毒撚←→laca
華美子←→山神

deal?

肯定唔會了

世界杯年 聽佢up啦

講真,就算佢雪鳩左成年,都照入選架啦,家陣呢隊巴西連中超兵都要用

認真:
paco←→銀河唯一
毒撚←→laca
華美子←→山神

deal?

阿狗起碼加多80m先
Aurelio De Laurentiis (Napoli President): “If Mino Raiola intends to bring Insigne to Barcelona, he’ll have to do it over my dead body."

玩咁大
Aurelio De Laurentiis (Napoli President): “If Mino Raiola intends to bring Insigne to Barcelona, he’ll have to do it over my dead body."

玩咁大

黃子華:做低佢

肯定唔會了

世界杯年 聽佢up啦

講真,就算佢雪鳩左成年,都照入選架啦,家陣呢隊巴西連中超兵都要用

走唔到仲點罷踢
今日第一日返中學比人蝦😞

羅 花 丹
影 拉/保

中前場正選應該係咁?

羅 花 丹
影 拉/保

中前場正選應該係咁?

防中位 想睇下
拉加保 但影睇落必然正選
咁都出局就抵死啦

失分多數冇美斯

今場阿根廷贏唔到但無想像中咁差
就算迪馬利亞 踢左翼衛 協防做得唔錯 係傳中鳩左啲(不過咁 傳中咁差就令Icardi完全無波踢) 但起碼多返意識同美斯戴巴拿撞牆唔係黑洞 表現大有進步

烏拉圭要鳩縮足九十分鐘嘅 以呢隊未有默契嘅阿根廷黎計攻唔入都唔出奇
畢竟Dybala Icardi Messi 組合只係第一次出黎

下場主場對委內瑞拉 今次有美斯有領隊應該無問題架啦

羅 花 丹
影 拉/保

中前場正選應該係咁?

羅右面會勁d 一係就dcm靠右
其實呢保連奴就算踢中場中佢都係傾向衝前嗰隻

你旨意佢打防中根本唔會好過用影帝甚至Rakitic替工
咁都出局就抵死啦

失分多數冇美斯

今場阿根廷贏唔到但無想像中咁差
就算迪馬利亞 踢左翼衛 協防做得唔錯 係傳中鳩左啲(不過咁 傳中咁差就令Icardi完全無波踢) 但起碼多返意識同美斯戴巴拿撞牆唔係黑洞 表現大有進步

烏拉圭要鳩縮足九十分鐘嘅 以呢隊未有默契嘅阿根廷黎計攻唔入都唔出奇
畢竟Dybala Icardi Messi 組合只係第一次出黎

下場主場對委內瑞拉 今次有美斯有領隊應該無問題架啦

我都覺得其實唔差
唔係後防自己出錯 烏拉圭應該連僅有嘅威脅埋門都唔會有
係進攻方面未夾熟,伊卡迪隱形咁
但用美斯嘅方法好似ok,多咗交婆畀佢,佢想突破就突破,唔想就交返出黎散步,咁樣做體力好似尚算足夠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞