[冇plan b的最後27小時]巴塞隆拿球迷討論區(226)

1001 回覆
6 Like 13 Dislike
保保踢巴西真係幾勁

巴西戰術啱佢掛

人地後耐係賤種狗打防中,佢咪衝到上去囉
我的係影帝,你想點衝?

有前無後打死把就好過啦
100m一嘢轟落去Lemar好過追古

咪係 接小白班

Lemar點接小白班呀

你要搵人接鳩白嘅,市場上冇人做到
但Lemar可以中場可以左翼點到啱而家冇人係左路進攻

咁講古仔都接到小白班啦

係呀,所以咪話2個點都要1個
我唔反對呢2個黎,只係排Lemar先過古天奴。

利企硬唔賣,摩納哥疑似肯放,咁急要人嘅巴塞係咁應該買Lemar呢?

早幾個禮拜肯落bid就買左啦,屌佢老母

垃圾膠層從來都話coutinho or nothing啊
完了吧
保保踢巴西真係幾勁

巴西戰術啱佢掛

我的係影帝,你想點衝?

有前無後打死把就好過啦

哥狗既話,我覺得佢會得閒推烏迪迪上去做防中
我保 古天樂聯手打救阿根廷
阿根廷淨返幾場真係算唔難打,智利烏龜可能仲危險
咁都出局就抵死啦
我保 古天樂聯手打救阿根廷
阿根廷淨返幾場真係算唔難打,智利烏龜可能仲危險
咁都出局就抵死啦

阿根廷之前就係狂對弱隊失分
仲有冇人敢反我保?
保保踢巴西真係幾勁

巴西戰術啱佢掛

我的係影帝,你想點衝?

有前無後打死把就好過啦

哥狗既話,我覺得佢會得閒推烏迪迪上去做防中

utt腳法感覺唔差咁
我保又然
果然無plan b
果然無plan b

仲有18個鐘
我保踢巴好勁咁

巴西個巴
屌lemar算啦屌
仲有幾千萬買恩尼高
加泰已經朝早6點了
做野未
回購thiago 啦
去到幾點收皮?
去到幾點收皮?

而家都收左皮啦
Barcelona transfer news: Arsenal star Mesut Ozil lined up as Philippe Coutinho alternative

阿妓已經無人仲點會放奧燒比你
Barcelona transfer news: Arsenal star Mesut Ozil lined up as Philippe Coutinho alternative

阿妓已經無人仲點會放奧燒比你

千其唔到嚟
在早前的UEFA領隊會面論壇中,有片段影到PSG領隊艾瑪利向華帥透露,巴塞從未對華拉堤報價。

如果係真嘅,作為球迷嘅真係好無奈,試都唔試吓......反而巴西雙奴就不停報價追到天價。可能我地唔明宜家轉會市場點運作啦......仲有唔夠一日時間,宜家寧願你咪亂用錢唔好亂買啦。

By 哈利波特
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞