[冇plan b的最後27小時]巴塞隆拿球迷討論區(226)

1001 回覆
6 Like 13 Dislike
FC Barcelona have sent Ariedo Braida, the club's international football adviser, on vacation. #FCBlive

唔明

當初大雄請佢返黎係買普巴,但之後完全冇做過野
唔知請佢番黎做乜

算喇 等古喇 我覺得古應該係利物浦 冇掟企
古天奴 保連奴
古仔睇落幾fit
FC Barcelona have sent Ariedo Braida, the club's international football adviser, on vacation. #FCBlive

唔明

唔知請佢番黎做乜

高普講到明唔賣,唔走肯定照用佢
100m一嘢轟落去Lemar好過追古

咪係 接小白班

Lemar點接小白班呀

唔明

唔知請佢番黎做乜

猁狗要佢道歉
Liverpool have rejected €160M for Coutinho. [esporte interativo]

哇160m都唔賣咁撚把炮
2個人打法上有出入 好難去比較架喎

Lemar打法偏中場>翼鋒
能力比較平均,進攻比丹全面
出波盤扭助攻幾好
但問題係盤扭、用波呢2樣又未話去到頂級水平

而且佢既功能同美斯相似
功能類近,但級數仲差少少既時候
又有無買佢既必要呢?

丹就傳統翼鋒多
突破力、衝擊力明顯係>Lemar
進攻方面可以話無lemar咁全面

其實講到尾睇你隊波點用既姐
個人認為呢一刻既巴需要丹>lemar
因為丹可以為前面帶來衝擊力
希望可以做到類似14/15 美斯出波25 finish既效果
而lemar唔係可以比到25/丹果種效果你既球員

Why not both?

重點係lemar同美斯功能相似
我覺得你一係就搵個頂級中場番黎徹底解放美斯
一係就搵個都係頂級既翼鋒番黎同美斯夾

你搵個依加造波未係頂級,爆邊又未係頂級
但又要做同美斯一樣野既球員
個意義起邊?

又唔係完全頂替到美斯工作,亦唔係丹果種衝擊力
唔係否定佢能力
但佢既能力唔係可以解決到依加巴既情況(創造力、衝擊力<---有丹了)
所以巴未必係最適合發揮到佢能力既地方
Liverpool have rejected €160M for Coutinho. [esporte interativo]

哇160m都唔賣咁撚把炮

比我係高層就100m Lemar
古仔國家隊咁fit,番到利繼續背傷

咪係 接小白班

Lemar點接小白班呀

你要搵人接鳩白嘅,市場上冇人做到
但Lemar可以中場可以左翼點到啱而家冇人係左路進攻

唔明

唔知請佢番黎做乜

咪玩喇

本身話自己傷 一落場就入波

佢點落台

唔明

唔知請佢番黎做乜

咪玩喇

本身話自己傷 一落場就入波

佢點落台

學華拉堤拍片囉

咪係 接小白班

Lemar點接小白班呀

咁講古仔都接到小白班啦
買左件巴塞印左古仔個名
完了 乜都冇
阿根廷之後對咩
2個人打法上有出入 好難去比較架喎

Lemar打法偏中場>翼鋒
能力比較平均,進攻比丹全面
出波盤扭助攻幾好
但問題係盤扭、用波呢2樣又未話去到頂級水平

而且佢既功能同美斯相似
功能類近,但級數仲差少少既時候
又有無買佢既必要呢?

丹就傳統翼鋒多
突破力、衝擊力明顯係>Lemar
進攻方面可以話無lemar咁全面

其實講到尾睇你隊波點用既姐
個人認為呢一刻既巴需要丹>lemar
因為丹可以為前面帶來衝擊力
希望可以做到類似14/15 美斯出波25 finish既效果
而lemar唔係可以比到25/丹果種效果你既球員

Why not both?

重點係lemar同美斯功能相似
我覺得你一係就搵個頂級中場番黎徹底解放美斯
一係就搵個都係頂級既翼鋒番黎同美斯夾

你搵個依加造波未係頂級,爆邊又未係頂級
但又要做同美斯一樣野既球員
個意義起邊?

又唔係完全頂替到美斯工作,亦唔係丹果種衝擊力
唔係否定佢能力
但佢既能力唔係可以解決到依加巴既情況(創造力、衝擊力<---有丹了)
所以巴未必係最適合發揮到佢能力既地方

有幾相似呀,佢勤力過美斯先啦,佢黎到都係輔助美斯,唔會完全頂替美斯啦,你下下強調佢同美斯功能一樣,咁一左一右咪冇得輸, 最重要買左佢,未來起碼5年唔駛再煩中場
保保踢巴西真係幾勁
保保踢巴西真係幾勁

巴西戰術啱佢掛

咪係 接小白班

Lemar點接小白班呀

咁講古仔都接到小白班啦

係呀,所以咪話2個點都要1個
我唔反對呢2個黎,只係排Lemar先過古天奴。

利企硬唔賣,摩納哥疑似肯放,咁急要人嘅巴塞係咁應該買Lemar呢?
Lemar: "I'm going back to Monaco." [@GFFN]
保保踢巴西真係幾勁

不枉我送左件比兔b
保保踢巴西真係幾勁

巴西戰術啱佢掛

人地後耐係賤種狗打防中,佢咪衝到上去囉
我的係影帝,你想點衝?

咪係 接小白班

Lemar點接小白班呀

咁講古仔都接到小白班啦

係呀,所以咪話2個點都要1個
我唔反對呢2個黎,只係排Lemar先過古天奴。

利企硬唔賣,摩納哥疑似肯放,咁急要人嘅巴塞係咁應該買Lemar呢?

早幾個禮拜肯落bid就買左啦,屌佢老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞