[冇plan b的最後27小時]巴塞隆拿球迷討論區(226)

1001 回覆
6 Like 13 Dislike
來季正選鐵膽得番pk,小明同影帝三個西班牙人

好撚可悲,9個中場得番4個西班牙人,仲要2個老左回塘,2個仲未有能力擔正,黎緊國家隊應該冇疤狗份了

未來嘅西班牙主力係哂對面

青訓同買人輸哂比對面,已經諗唔到仲有咩資格笑人了🤔
古仔上場了
留返名
辣殺
我保
阿寶
保>>>>>>>>>all
2個人打法上有出入 好難去比較架喎

Lemar打法偏中場>翼鋒
能力比較平均,進攻比丹全面
出波盤扭助攻幾好
但問題係盤扭、用波呢2樣又未話去到頂級水平

而且佢既功能同美斯相似
功能類近,但級數仲差少少既時候
又有無買佢既必要呢?

丹就傳統翼鋒多
突破力、衝擊力明顯係>Lemar
進攻方面可以話無lemar咁全面

其實講到尾睇你隊波點用既姐
個人認為呢一刻既巴需要丹>lemar
因為丹可以為前面帶來衝擊力
希望可以做到類似14/15 美斯出波25 finish既效果
而lemar唔係可以比到25/丹果種效果你既球員

出波盤扭助攻幾好

而且佢既功能同美斯相似
又有無買佢既必要呢?

丹就傳統翼鋒多

希望可以做到類似14/15 美斯出波25 finish既效果

Why not both?
保>>>>>>>>>all

阿根廷如果入到決賽周,都係我保carry

阿根廷同保有咩關係
古仔都入波 一巴一巴車落利到
英超轉會完左,即係古留隊?

可以轉出
英超轉會完左,即係古留隊?

可以轉出

可以賣 唔俾買 好似

出波盤扭助攻幾好

而且佢既功能同美斯相似
又有無買佢既必要呢?

丹就傳統翼鋒多

都係果句,家陣疤既問題一定係中場大過前場,前場衰極有ms, 中場有邊個
咬咬傷左?
FC Barcelona have sent Ariedo Braida, the club's international football adviser, on vacation. #FCBlive
FC Barcelona have sent Ariedo Braida, the club's international football adviser, on vacation. #FCBlive

唔明
咬咬傷左?

好返喇

唔明

當初大雄請佢返黎係買普巴,但之後完全冇做過野
唔知請佢番黎做乜

出波盤扭助攻幾好

而且佢既功能同美斯相似
又有無買佢既必要呢?

丹就傳統翼鋒多

why mot both
中前場 除左美斯無個得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞