[冇plan b的最後27小時]巴塞隆拿球迷討論區(226)

1001 回覆
6 Like 13 Dislike
無人睇美斯蘇仔

馬斯後備?

一次過出晒 大奶,e卡,迪馬,美斯
打左成晚飛機 AG居然stay
好波
打左成晚飛機 AG居然stay

祝佢好運

LORD都係借唔係賣
呢隊阿根廷踢西乙差唔多
推post推得咁鬼快
其實唔買人局住用DSO都得嘅,大家又唔駛咁灰心

最緊要喺咩?我哋有 AG
LEMAR好勁
LEMAR好勁

我同迷仔係支持買佢多過丹丹
LEMAR好勁

唔同位囉
LEMAR好勁

唔同位囉

最後一日1億轟落Lemar到算啦
LEMAR好勁

唔同位囉

重要性點都大過丹
LEMAR好勁

唔同位囉

重要性點都大過丹

同埋佢可以打翼打中場,又點唔同位
LEMAR好勁

唔同位囉

重要性點都大過丹

Lemar可以打鳩白個位,又可以打尼馬個位
至於丹就左右兩翼都得。

因為華dee 有可能用4231,所以丹最好打右邊,而Lemar打左邊會fit哂
Fenway Sports Group and Liverpool's board have agreed to sell Coutinho in July 2018, but Barça want him now. [sport]

Barcelona have made a new bid of €150m for Coutinho. Liverpool still not expected to accept this bid. It's too late. [@ed_aarons]
100m一嘢轟落去Lemar好過追古
LEMAR好勁

唔同位囉

重要性點都大過丹

至於丹就左右兩翼都得。

因為華dee 有可能用4231,所以丹最好打右邊,而Lemar打左邊會fit哂

我好懷疑華dee曉唔曉用丹🤔
LEMAR好勁

唔同位囉

重要性點都大過丹

至於丹就左右兩翼都得。

我好懷疑華dee曉唔曉用丹🤔

應該問題不大,佢係包包係比較強調側擊,兩翼球員佢會識得點樣用
100m一嘢轟落去Lemar好過追古

咪係 接小白班
來季正選鐵膽得番pk,小明同影帝三個西班牙人

好撚可悲,9個中場得番4個西班牙人,仲要2個老左回塘,2個仲未有能力擔正,黎緊國家隊應該冇疤狗份了
一條毛都買唔到

好撚可悲,9個中場得番4個西班牙人,仲要2個老左回塘,2個仲未有能力擔正,黎緊國家隊應該冇疤狗份了

未來嘅西班牙主力係哂對面

未來嘅西班牙主力係哂對面

疤狗又冇心用西人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞