[冇plan b的最後27小時]巴塞隆拿球迷討論區(226)

1001 回覆
6 Like 13 Dislike
好似知古返到去利會點
會唔會主場俾人虛

高daddy同班隊友應該冇乜野
但班球迷就

麻撚煩

自己鍾意開嘅球員咁絕情佛都有火啦

踢多兩場班垃圾痢又j番佢上神枱架啦
美斯應該出聲: 膠層唔落台就走,膠層一落台就續約,咁架話大雄揾定新工都得

咁樣就變左美斯係太上皇 以後咩主席都比佢控制住佢唔出聲唔續約已經好好

班膠層應該會先下手為強揾報紙寫衰佢等班球迷以為係佢背叛巴塞

由羅素上台開始一直以黎都做緊啦
睇返1314班喉舌點樣寫故仔踩美斯
又真係有班傻仔信,包括高登小白為首班弱智

留名睇鳩白大戰土方2

又玩老屈
果年球霸自己知自己踢得差都出埋信say sorry
果年D人係因為佢果年表現先屌
球員踢得差屌下有咩問題

報紙佬話屁馬玩amigo黨你班友又信到十足
話球霸有份就球隊事務比意見你地就話冇可能
同左膠屌傳真社有咩分別

老屈你個頭
個年大把人信撚埋報紙啲話美斯細個醫侏儒症搞到提早退化呢類on9言論

然後又大把人見佢嘔就講到佢球員生涯就快結束咁

果年佢表現只係未到球王級同散步
但佢柒極都仲入到40球
不過以鳩白為首班含撚狗主張賣佢
話賣佢果班係弱智,希望你當時無份
無既唔駛對號入座,唔係話你
有既你真係弱智
美斯應該出聲: 膠層唔落台就走,膠層一落台就續約,咁架話大雄揾定新工都得

咁樣就變左美斯係太上皇 以後咩主席都比佢控制住佢唔出聲唔續約已經好好

班膠層應該會先下手為強揾報紙寫衰佢等班球迷以為係佢背叛巴塞

由羅素上台開始一直以黎都做緊啦
睇返1314班喉舌點樣寫故仔踩美斯
又真係有班傻仔信,包括高登小白為首班弱智

留名睇鳩白大戰土方2

又玩老屈
果年球霸自己知自己踢得差都出埋信say sorry
果年D人係因為佢果年表現先屌
球員踢得差屌下有咩問題

報紙佬話屁馬玩amigo黨你班友又信到十足
話球霸有份就球隊事務比意見你地就話冇可能
同左膠屌傳真社有咩分別

冇話老屈 佢當年踢得柒係事實個個都有資格屌
但羅素想賣走佢而扶屁馬上位一樣係事實

無話唔俾屌
但果陣好多人同羅素同一立場想賣佢
拿樸達當年係想整走細哨扶美斯

美斯有期慶祝動作做細哨牛角手勢就係為左撐佢

羅素就一直係想玩巴西幫
(當年佢好主張踢走荷蘭幫,果陣係岩)
最諷刺就係佢最想扶既尼馬偏偏搞到佢雞毛鴨血
難以想像巴塞無美斯
Isco好癲
Isco好癲

可惜呀
難以想像巴塞無美斯

今年有得睇幾閪時間都好睇啦
個副主席話尼馬200%留低 尼馬走
個副主席又話美斯續約只係時間問題....

我真心有小小驚,呢班高層底下咩野都有可能發笑
isco 撚狗咁撚華拉堤
easy go真係有全盛小白7-8成
華拉堤
華拉堤

佢放d波都失幾多
直接宣布巴德法西入四強算啦
其他國家根本冇得打
其他國家根本冇得打

你當我地葡萄牙死架
和到入4強問你驚未
其他國家根本冇得打

你當我地葡萄牙死架
和到入4強問你驚未

Semedo
其他國家根本冇得打

你當我地葡萄牙死架
和到入4強問你驚未

Semedo

正選都冇
我地會比隔離條中場壓足幾多年呢

驚得幾多啫
江山代有才人出呀

驚得幾多啫
江山代有才人出呀

有人才但冇英明領導者有咩用
冇消息彈劾彈成點有幾人投左票既

一次過先點票, 掛
無乜期望
收到風唔反大雄既加泰會然就有一年份pizza食
gchi大雄留低了
收到風唔反大雄既加泰會然就有一年份pizza食
gchi大雄留低了

緊喺食咗先

屌佢老母快啲收皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞