[冇plan b的最後27小時]巴塞隆拿球迷討論區(226)

1001 回覆
6 Like 13 Dislike
美斯應該出聲: 膠層唔落台就走,膠層一落台就續約,咁架話大雄揾定新工都得

咁樣就變左美斯係太上皇 以後咩主席都比佢控制住佢唔出聲唔續約已經好好

班膠層應該會先下手為強揾報紙寫衰佢等班球迷以為係佢背叛巴塞

由羅素上台開始一直以黎都做緊啦
睇返1314班喉舌點樣寫故仔踩美斯
又真係有班傻仔信,包括高登小白為首班弱智

留名睇鳩白大戰土方2

又玩老屈
果年球霸自己知自己踢得差都出埋信say sorry
果年D人係因為佢果年表現先屌
球員踢得差屌下有咩問題

報紙佬話屁馬玩amigo黨你班友又信到十足
話球霸有份就球隊事務比意見你地就話冇可能
同左膠屌傳真社有咩分別

冇話老屈 佢當年踢得柒係事實個個都有資格屌
但羅素想賣走佢而扶屁馬上位一樣係事實

我指佢老屈高登班友信班ON9報D ON9新聞
Messi doesn't intend to sign his extension until the end of the year. In 2018, he's free to negotiate with other teams. [@Radioestadio]
Barca forward Lionel Messi (30) does not intends to sign his contract until the end of this year. He'll be a free agent in 2018. [Onda Cero]
finished club
想問巴打幾號開始彈劾?
想問巴打幾號開始彈劾?

9月2
想問巴打幾號開始彈劾?

尋日開始 到14號之內收集到15%會員簽名就開始彈劾
想問巴打幾號開始彈劾?

唔該加泰佬唔好好似港豬咁ON9
想問巴打幾號開始彈劾?

本來就唔抱希望 2/3點會過到
想問巴打幾號開始彈劾?

上次彈劾成功係幾時?
想問巴打幾號開始彈劾?

上次彈劾成功係幾時?

冇成功過
Don't think Barcelona or Liverpool lying about Coutinho. Middleman who was desperate for a deal probably told Barca Liverpool wanted €200m (@SkyKaveh)
邊撚個middleman
Don't think Barcelona or Liverpool lying about Coutinho. Middleman who was desperate for a deal probably told Barca Liverpool wanted €200m (@SkyKaveh)

古agent

睇錯
好似知古返到去利會點
會唔會主場俾人虛
好想知古返到去利會點
會唔會主場俾人虛
daddy守龍
好似知古返到去利會點
會唔會主場俾人虛

高daddy同班隊友應該冇乜野
但班球迷就
好似知古返到去利會點
會唔會主場俾人虛

但班球迷就

麻撚煩
好似知古返到去利會點
會唔會主場俾人虛

但班球迷就

麻撚煩

自己鍾意開嘅球員咁絕情佛都有火啦
We failed to reach the semi-finals of Champions League 3 times in 4 years and the board still say that we have a competitive squad. Unreal.
好似知古返到去利會點
會唔會主場俾人虛

但班球迷就

麻撚煩

我見鬼佬叫佢snake 🐍
好似知古返到去利會點
會唔會主場俾人虛

但班球迷就

麻撚煩

我見鬼佬叫佢snake 🐍

正常wo
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞