[冇plan b的最後27小時]巴塞隆拿球迷討論區(226)

1001 回覆
6 Like 13 Dislike
巴已經唔係08-11年個隊巴 連上年 psg 蛆記都屌打我地 個陣容又冇點大改 真係冇話邊隊我地必贏到

但又唔會去到冇信心贏囉

係 只係冇左個種必贏信心
睇14-15決賽 你係好撚有信心 實贏硬

痴線,1415果隊蛆好撚癲喎,果陣邊個敢講贏硬

咪係
明明係最強攻擊線vs最強防守線
個陣袓好似都有唔知幾多場不失球record

Vidal pogba pirlo machisio
可惜比人拆哂
我都覺得打利曼會想對辛苦
睇下上場pique 俾人輕鬆爆過 對利不敢想像 但應該唔會好似上年咁肉酸 對華dee有信心

碧基根本係我最無信心既一part
西甲中下游都呀豬呀狗都過到佢
講真,上場艾拉維斯前面兩個換既係文尼沙拉我地失左分
巴已經唔係08-11年個隊巴 連上年 psg 蛆記都屌打我地 個陣容又冇點大改 真係冇話邊隊我地必贏到

但又唔會去到冇信心贏囉

咪係

真係冇驚過 個陣四強蝗打蛆都覺得蛆差咁d唔係巴利敗家實輸左

未踢都唔敢講 入左第一球之後就真係幾有信心

但又唔會去到冇信心贏囉

唔會無信心贏
但唔會話未撚驚過

未撚驚過,歡迎鞭屍
老鼠屎不嬲海鮮波時勁時廢
靠佢lead防線真係
但最大問題係中場對防線保護嚴重不足
影帝如果再係咁踢一定要棄用
其實祖反而係我唔驚既球隊風格

因為佢地速率唔算最快

不過上季都要俾人炒

但又唔會去到冇信心贏囉

咪係

就係差咁個戴巴拿
靠佢lead防線真係

今年轉打雙防中 但都係差個硬淨中場
要pogba kante 個類
靠佢lead防線真係

老鼠屎條撚屌呢
隊波一勁果時佢就會輕敵
11-14果2年同上2年都係

但又唔會去到冇信心贏囉

唔會無信心贏
但唔會話未撚驚過

未撚驚過,歡迎鞭屍

我都希望你講得岩
寧願你地bin我c
靠佢lead防線真係

老鼠屎條撚屌呢
隊波一勁果時佢就會輕敵
11-14果3年同上2年都係

但又唔會去到冇信心贏囉

咪係

就係差咁個戴巴拿

上年有 但俾蝗屌打 其實上年pogba 冇走 應該收到蝗皮
靠佢lead防線真係

老鼠屎條撚屌呢
隊波一勁果時佢就會輕敵

唔關輕唔輕敵事
佢一直都係慢,俾人任爆

佢表現好果陣永遠都係成隊表現好,俾到足夠保護佢,例如中場逼到進攻球員推大力左小小咁佢咪可以有時間預判解圍

佢一直都係1on1柒既時間佔九成左右

當隊波表現好佢無問題
但你旨意唔到隊波受防守壓力果陣可以一夫當關
從來都唔得

但又唔會去到冇信心贏囉

咪係

就係差咁個戴巴拿

都唔得,普巴都係慢
皇馬係贏速率
反而有維度差好遠
靠佢lead防線真係

老鼠屎條撚屌呢
隊波一勁果時佢就會輕敵

唔關輕唔輕敵事
佢一直都係慢,俾人任爆

佢表現好果陣永遠都係成隊表現好,俾到足夠保護佢,例如中場逼到進攻球員推大力左小小咁佢咪可以有時間預判解圍

當隊波表現好佢無問題
從來都唔得

所以華dee要買inigo借marlon都有佢原因
但依加inigo又冇 marlon又冇

咪係

就係差咁個戴巴拿

都唔得,普巴都係慢
皇馬係贏速率
反而有維度差好遠

蝗而家真係高一班
以前蝗巴拜得返佢
拜總衰過我地 班人老化到
靠佢lead防線真係

老鼠屎條撚屌呢
隊波一勁果時佢就會輕敵

唔關輕唔輕敵事
佢一直都係慢,俾人任爆

當隊波表現好佢無問題
從來都唔得

影帝同碧基其實係真正既體系球員
係現今足球咁體力化仲可以慢吞吞到咁
係佢地成就巴塞,同時都係巴塞成就佢地
當傳控不再
要諗下係咪要俾啲壓力佢地

咪係

就係差咁個戴巴拿

都唔得,普巴都係慢
皇馬係贏速率
反而有維度差好遠

蝗而家真係高一班
以前蝗巴拜得返佢
拜總衰過我地 班人老化到

拜點會衰過我地
人地中場換緊血啦 今年新買rudy tolisso
仲有人地衰極都有防守唔會點比人大炒
講老化依加最嚴重係我地囉 睇吓條老人中場先啦
屌好撚煩,要吹奏其他隊就出公海吹啦

華維迪教左2個月,隊波個form會係點冇人知。

唔係死撐隊波,但都要好似裝修佬咁講1月先再評論都未遲啦。
其實祖反而係我唔驚既球隊風格

因為佢地速率唔算最快

不過上季都要俾人炒

安狗果場唔用馬菲奧就冇事,多得呢位戰術大師唔少
屌好撚煩,要吹奏其他隊就出公海吹啦

華維迪教左2個月,隊波個form會係點冇人知。

唔係死撐隊波,但都要好似裝修佬咁講1月先再評論都未遲啦。

講得岩呀,1月再評論
所以我未咁有信心講到呢家揀定16強對邊隊然後未驚過
未來係點無人知
有機會華dee汁好隊波遇神殺神
有機會美斯傷添
到時西甲頭2都未必有

依家係有人過份自大多過我吹奏其他隊
唔覺我地廢到100%輸硬
但同時我地唔係好似以前咁隊隊都唔驚
靠佢lead防線真係

老鼠屎條撚屌呢
隊波一勁果時佢就會輕敵

唔關輕唔輕敵事
佢一直都係慢,俾人任爆

當隊波表現好佢無問題
從來都唔得

影帝同碧基其實係真正既體系球員
係現今足球咁體力化仲可以慢吞吞到咁
係佢地成就巴塞,同時都係巴塞成就佢地
當傳控不再
要諗下係咪要俾啲壓力佢地

依加既碧基隨左死淨把口都唔知有咩用
巴黎炒我地你會覺得係佢地真係好勁定我地真係好柒先?
巴塞係可能不敵任何隊包括利甚至車熱 但我唔會覺得係因為佢地點勁點勁囉 只係巴塞柒到一個地步 如果正常發揮到冇需要驚
上年係輸祖技不如人 其餘只係柒同on9
幾點有resignation 睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞