[冇plan b的最後27小時]巴塞隆拿球迷討論區(226)

1001 回覆
6 Like 13 Dislike
真係唔明你地果種謎之自信係邊度黎
巴塞呢家打艾拉維斯都柒下柒下

其實上季第二回合打鏝都已經知隊波一愈逼搶就瀨硬屎
話左歐聯俾人炒又唔信

我唔係話一定輸硬
而係我未自大到話未驚過

因為依家只係岩岩開季,丹比利連場都未落過添,如果季中仲係好似你咁講既情況就真係冇信心喇

岩呀,好多野係未知之數
我地會進步,人地都可能會進步,可能退步
who knows?
但你同我講呢家兩隊打我幾敢肯定巴會好辛苦

係呀,去到季中可能佢地傷哂啲人,可能我地都係,邊個知。
我根本無悲觀,我又無話輸撚梗

以事論事,會唔會係你地太過自大當人真係垃圾?
我寧願比你地鞭鳩我屍,真係冇野好驚

支持

雙曼我就驚
Mu摩狗不嬲打巴有一手 加埋佢條中場個種硬淨
Mc哥狗比華dee更了解美斯影帝呢d核心球員
車利熱過到小組賽先算啦
真係唔明你地果種謎之自信係邊度黎
巴塞呢家打艾拉維斯都柒下柒下

其實上季第二回合打鏝都已經知隊波一愈逼搶就瀨硬屎
話左歐聯俾人炒又唔信

我唔係話一定輸硬
而係我未自大到話未驚過

咁悲觀法 仲睇波黎做乜

痴線,咁叫悲觀?
原來講事實都叫悲觀

我有話一定輸硬?
我係話我唔知你地未驚過既自信係邊黎
當有大量reference話你知巴呢家好驚呢類球隊既時候
我寧願比你地鞭鳩我屍,真係冇野好驚

支持

雙曼我就驚
Mu摩狗不嬲打巴有一手 加埋佢條中場個種硬淨
Mc哥狗比華dee更了解美斯影帝呢d核心球員
車利熱過到小組賽先算啦

車熱我就真係唔驚
曼我都唔驚
鏝利係風格上根本最剋巴塞
你地仲要講到利連分組賽都過唔到

大佬,睇下人地無左古天奴對上年德甲四哥賀芬咸表現先啦
賀芬咸唔係頂級隊但都唔係垃圾隊,但起碼勁過艾拉維斯先

唔係話我悲觀,而係我對未來既判斷係建基於之前既表現

當然隊波絕對有進步空間
但我唔會好似你地咁當人魚腩
作為巴迷踢都未踢就要奶鳩人地鞋底真係無意思
可以話巴塞怕迫搶
但未去到話要淆利狗 淆呢樣淆個樣
做個咁無骨氣既球迷有乜意思🤷🏻‍♂️
何謂暫時今季踢得個兩三場波 未值得評論下半年既事
真係打曼聯的話,曼聯每刷到3隻角已經入一球啦
賀芬咸一早賣左條骨去拜仁啦
https://www.facebook.com/hkforcabarca/posts/872882002860503
迷保

c字頭果個好似幾靚

吾巧j禾😶
可以話巴塞怕迫搶

奶乜撚野鞋底
話利隊波風格剋巴就叫奶鞋底?
當我講事實,你地就永遠將我講既野推向極端
講到我讚到人天上有地下無咁

但掉返轉其實最極端係你地,真心當人垃圾咁
真係打曼聯的話,曼聯每刷到3隻角已經入一球啦

今年曼真心勁同克巴塞
前面lkk of ibra 是旦燒味都入我地幾粒
中場普巴馬迪hehe都搶死你
可以話巴塞怕迫搶

奶乜撚野鞋底
話利隊波風格剋巴就叫奶鞋底?
當我講事實,你地就永遠將我講既野推向極端
講到我讚到人天上有地下無咁

但掉返轉其實最極端係你地,真心當人垃圾咁

你咁都唔撚係奶人鞋底我無野講
事實就係你日鳩日吹奏呢隊個隊🤷🏻‍♂️
賀芬咸一早賣左條骨去拜仁啦

bayern真係好能惡 賀芬咸有兩條友勁少少就直接買哂
我都覺得打利曼會想對辛苦
睇下上場pique 俾人輕鬆爆過 對利不敢想像 但應該唔會好似上年咁肉酸 對華dee有信心
隊隊都話剋巴塞

講真而家肯定唔會好似以前咁對邊隊都高半班只怕攻極都攻唔入咁
但未至於未踢就話驚中場會崩潰俾人四五六既....
巴已經唔係08-11年個隊巴 連上年 psg 蛆記都屌打我地 個陣容又冇點大改 真係冇話邊隊我地必贏到
巴已經唔係08-11年個隊巴 連上年 psg 蛆記都屌打我地 個陣容又冇點大改 真係冇話邊隊我地必贏到

但又唔會去到冇信心贏囉
如果過埋今季個board仲唔躝我係美斯一定走

但又唔會去到冇信心贏囉

係 只係冇左個種必贏信心
睇14-15決賽 你係好撚有信心 實贏硬

但又唔會去到冇信心贏囉

係啦 係由高半班 變成可贏可輸咁
咁五五波你唔會話驚左人架嘛下話

但又唔會去到冇信心贏囉

痴線,1415果隊蛆好撚癲喎,果陣邊個敢講贏硬

但又唔會去到冇信心贏囉

咪係
明明係最強攻擊線vs最強防守線
個陣袓好似都有唔知幾多場不失球record

但又唔會去到冇信心贏囉

唔會無信心贏
但唔會話未撚驚過

但又唔會去到冇信心贏囉

咪係
明明係最強攻擊線vs最強防守線
個陣袓好似都有唔知幾多場不失球record

真係冇驚過 個陣四強蝗打蛆都覺得蛆差咁d唔係巴利敗家實輸左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞