[冇plan b的最後27小時]巴塞隆拿球迷討論區(226)

1001 回覆
6 Like 13 Dislike
💥 [BREAKING NEWS]
👋 Benvingut Pizza!
👋 ¡Bienvenido Pizza
👋 Welcome Pizza!
👋 Bienvenue Pizza!
🔵🔴 #BeBarça

fc pizzalona
Barça believe that the market is crazy and think the arrival of new players is impossible. It'll be explained in tomorrow's presser. [RAC1] #BartomeuDimiteYa

有幾難 直接車啲錢落去之嘛

怕比人屌買水貨用咁多錢啦一定
有料果啲就拖同出口術 冇料果啲就成桶金dump落去 屌佢地老母

其實好多球員個價都仲可以接受
Seri 40-50m呢啲又唔買
希望訓醒見到班撚屌死撚哂 再留低遺書承認自己係奸細
完全想全唔到有成年人可以咁撚柒冇用
希望訓醒見到班撚屌死撚哂 再留低遺書承認自己係奸細
完全想像唔到有成年人可以咁撚柒冇用

唔好俾佢停

其實我係阿狗嚟 本來純粹亂入嚟八吓迪馬利亞單野點

本來尋晚見撚到阿妓一晚放三隻翼,揸撚住所謂成億資金但連馬列斯呢啲自己送上門嘅都唔撚簽,再見住原來拿卡錫迪已經係last一簽,真係㷫撚到想掟部手機落樓。

但一路碌,見到各位巴打講巴塞高層,我發現真係一山還有一山低

本來尋晚見撚到阿妓一晚放三隻翼,揸撚住所謂成億資金但連馬列斯呢啲自己送上門嘅都唔撚簽,再見住原來拿卡錫迪已經係last一簽,真係㷫撚到想掟部手機落樓。

由頭到尾都係垃圾飛機報鳩吹
好似轉會目標咁 除左古仔 應該冇入過其他bid
Valverde made it clear that he does not want Turan, but no clubs want him. Barça are unable to sell him. [@albert_roge]
蟹貨

我地有pizza
你阿記有無先?
Liverpool did not receive a last minute offer from Barcelona for Coutinho. [radiocat]
下個post名 Pizzalona
追左咁多板
原來係簽唔到
The End l

我地有pizza
你阿記有無先?

搏殺階段走向食pizza真係搞撚笑

我地有pizza
你阿記有無先?

搏殺階段走食pizza真係搞撚笑
Barça believe that the market is crazy and think the arrival of new players is impossible. It'll be explained in tomorrow's presser. [RAC1] #BartomeuDimiteYa

呢張圖最勁嗰個係Bradia,至少有人際網絡,但由頭到尾佢都冇做過野,比人投閒置散,成個8月去左放假

咁撚失敗嘅轉會真係未見過,完全冇任何計劃,內部比人爆話冇溝通,轉會期間無啦啦改組成個sport management team,之前有人講過robert同segura完全冇交流,佢班友有良知應該自動辭職下台。
細路仔玩賓周越玩越縮
巴B 和撚左格狗

我地有pizza
你阿記有無先?

搏殺階段走向食pizza真係搞撚笑

我疤既高層領導方針由鳩買人變左做搞鳩笑了
屌你老母高層死全家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞