[冇plan b的最後27小時]巴塞隆拿球迷討論區(226)

1001 回覆
6 Like 13 Dislike
Barça are trying to convince AS Monaco with a high offer for Thomas Lemar. [@MDpor_elmundo]

如果最後買到林馬 古仔真係喊死

有咩好喊,痢唔放佢可以點
Barcelona are willing to take the money they'd set aside for the Coutinho splurge and shift to two bids - a whopping €98 million bid for Monaco's Thomas Lemar (Mirror) and another stunning €60 million bid for Mesut Ozil (Express)

有SERI唔撚要,去買奧燒

仲要60m
Barça are trying to convince AS Monaco with a high offer for Thomas Lemar. [@MDpor_elmundo]

怪自己on9 1月續約啦
除左古囝同Lemar
其他不了
除左古囝同Lemar
其他不了

同意,加多個Seri
除左古囝同Lemar
其他不了

同意,加多個Seri

Agger,加多隻山神

講真 佢夠膽玩到咁大 疤喺背後點會冇關係
如果真係同傳聞講係疤狗叫佢罷訓迫宮
到最後疤過橋抽板咁佢點會唔喊
之後多一個鐘冇消息應該就冇人嚟

疤過橋抽板
買ozil真係痴撚線
同埋雲爺爺應該一個人都唔會放架啦

疤過橋抽板

家下話你地係就係喇,一個二個垃圾疤狗
買ozil真係痴撚線
同埋雲爺爺應該一個人都唔會放架啦

雲加好難講
最緊要盤數靚

疤過橋抽板

過左咩橋

疤過橋抽板

過左咩橋

用陰謀論角度講
疤背後指示古叫佢罷操迫利放人
但最後利企硬而疤就唔撚買
其實講到尾都係利唔撚放
謂到個三輸局面係我地造成咁
古仔最後應該會出嚟話係一切都係巴塞指使再say sorry話自己一直好開心可以留利

疤過橋抽板

過左咩橋

用陰謀論角度講
疤背後指示古叫佢罷操迫利放人
但最後利企硬而疤就唔撚買
其實講到尾都係利唔撚放
到個三輸局面係我地造成咁
seri就話疤疑似過橋抽板姐
古天樂擺到明疤真係好想買亦都出價出到好盡
咁利物浦唔放可以點姐

咁佢個陣冇諗過巴會要佢既 25冇走應該都唔會買佢
兩個情投意合
古仔最後應該會出嚟話係一切都係巴塞指使再say sorry話自己一直好開心可以留利

冇可能 佢咁做唔驚巴從始唔再買佢
Robert Fernández, Albert Soler, Pep Segura and Raúl Sanllehí are currently in the offices at Barça's Camp Nou. [@HelenaCondis]

估下做緊咩?
巴依家最大粒果個nike人係邊個

保囝
冇計啦,出到150m都話唔賣,我諗古仔屌柒利記唔放都黎唔切啦,我諗25馬未走前同佢講佢值150m佢自己都覺得冇可能
Robert Fernández, Albert Soler, Pep Segura and Raúl Sanllehí are currently in the offices at Barça's Camp Nou. [@HelenaCondis]

估下做緊咩?

打牌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞