[冇plan b的最後27小時]巴塞隆拿球迷討論區(226)

1001 回覆
6 Like 13 Dislike
疤狗statemnt太長 唔睇了
原本想追埋佢,今晚都係早d瞓
如果清唔到人既情況下仲買華西個中場真係無野講

29歲 巴塞專收老人 養老院
Official: The contract of Barça B-player Xavi Quintillà has been terminated.
Xavi

ac免費收老人
我地幾千萬收一個
唔講咁多 高層好波
Done 越夜卻未deal~~~

ac免費收老人
我地幾千萬收一個

仲要用relase黎買人

ac免費收老人
我地幾千萬收一個

仲要用relase黎買人

追上潮流
比多一日你,西甲靜到
不如收工算。搞咁多
有16570個簽名就成功第一步
呢個唔太難
Munir El Haddadi is close to joining Deportivo Alavés. Negotiations are advanced. [md]
有16570個簽名就成功第一步
呢個唔太難

係咪即時落台?

唔係 係發動投票only
細佬留低,傾唔掂

9成無野出入,比盡你一個潤腸仔

要走了
羅白好似求婚成功?
細佬留低,傾唔掂

9成無野出入,比盡你一個潤腸仔

要走了

根住就完了
難以置信
原來今日之前仲有咁多人以為高層最後一日可以有咩大作為
古仔
難以置信
原來今日之前仲有咁多人以為高層最後一日可以有咩大作為

係真 好睇琴日已經唔信冇等消息
希望各位今日早啲訓 唔好聽日見到又簽邊個水貨激親訓唔著

水貨都冇 我肯定
Munir El Haddadi is close to joining Deportivo Alavés. Negotiations are advanced. [md]

同保贊拍住上
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞