[冇plan b的最後27小時]巴塞隆拿球迷討論區(226)

1001 回覆
6 Like 13 Dislike
好奇咁唸 古9成9留隊 之後歐聯利記踢走巴塞 巴就一定比人笑到面都黃嫁啦 但古會點唸

未踢唔知嘅
MD saying Liga clubs fear Barça will pay the release clause of one of their players on the last day.
巴西人得返保連奴

獨攬Nike 巴西代言
Btw 仲有細佬都係巴西人
MD saying Liga clubs fear Barça will pay the release clause of one of their players on the last day.

點會 巴狗有錢都唔用啦
得番7個半鐘
乜都唔要了
淨係要膠層落台
乜都唔要了
淨係要膠層落台

落台太便宜佢地 呢班廢柴即刻死啦
得番7個半鐘

仲灰過琴日
琴日都話有啲名浮出來
得番7個半鐘

仲灰過琴日
琴日都話有啲名浮出來

parejo🤦‍♂️
大佬呀,而家1億射落去林馬啦,成班係到做乜
lemar係咪冇可能架啦
得番7個半鐘

仲灰過琴日
琴日都話有啲名浮出來

parejo🤦‍♂️

Ag都好過呢條友
Parejo又慢又茅

佢哋可能諗住冬天 下年再追古🤦‍♂️
lemar係咪冇可能架啦

Thomas Lemar after France 4-0 The Netherlands: "I am going back to Monaco." bit.ly/2017DDay
乜都唔要了
淨係要膠層落台

落台太便宜佢地 呢班廢柴即刻死啦

全部都要死!

大佬呀,班撚屌有撚咁醒咩

佢哋可能諗住冬天 下年再追古🤦‍♂️

下年利有基達好大機會放人
但今年點撚算
提提大家 美斯未續約
細佬留低,傾唔掂

9成無野出入,比盡你一個潤腸仔
細佬留低,傾唔掂

9成無野出入,比盡你一個潤腸仔

埃及仔其實可以絕對留啦
今年又黎失敗轉會
點解有人覺得佢地會比人趕到落台
班加泰豬仲垃圾過班高層呀

都冇人估到trump做到總統
.@jmbartomeu was so adamant in signing Coutinho, he left Dembele to rot for 10 days.

Only brought him after losing to RM twice.

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞