[冇plan b的最後27小時]巴塞隆拿球迷討論區(226)

1001 回覆
6 Like 13 Dislike
Both MD and Sport speculating Barcelona will make a surprise (desperate) signing. We’ll see.

不安

好撚驚真係柏利祖

9成了
羅白ig

奴奴
羅白ig

做咩?
羅白ig

做咩?

結婚了?
There's pessimism going around in the club's offices because of Coutinho's deal. The player himself is losing hope. [cope]
古同SERI邊個慘D
兩個都喊哂口
Barcelona believe that signing Coutinho became impossible now. [espn]

正常人成個月已經知嘅野,你竟然拖到宜家先知
古同SERI邊個慘D
兩個都喊哂口

睇晒疤既轉會新聞後
會發覺疤迷慘d
之前有冇case又係個球員好想黎,間新球會又好想買,但球會點都唔放?
之前有冇case又係個球員好想黎,間新球會又好想買,但球會點都唔放?

遠既唔講,近既咪有個華拉提囉

華拉迪?
古仔
馬列斯done deal??
咁撚想要巴西市場有本事咪依加過巴甲執多幾隻douglas囉賤種膠層
屌你老母垃圾痢放人啦
死hold撚住d人又沖唔到冠
阻撚住晒3輸
睇死佢今季又係無冠
屌你老母垃圾痢放人啦
阻撚住晒3輸
睇死佢今季又係無冠

割蓆先
屌你老母垃圾痢放人啦
阻撚住晒3輸
睇死佢今季又係無冠

割蓆先

我反而覺得今年係佢既機會
屌你老母垃圾痢放人啦
阻撚住晒3輸
睇死佢今季又係無冠

割蓆先

割蔗 不過點解啲口吻咁似佢哋講修咸頓嘅
屌你老母垃圾痢放人啦
阻撚住晒3輸
睇死佢今季又係無冠

割蓆先

以上言論不代表全體巴迷
割蓆先
屌你老母垃圾痢放人啦
阻撚住晒3輸
睇死佢今季又係無冠

割蓆先

修仔隊垃圾都無野輸 都唔明點解唔放vvd
古同SERI邊個慘D
兩個都喊哂口

睇晒疤既轉會新聞後
會發覺疤迷慘d

呢句真

遠既唔講,近既咪有個華拉提囉

但又好似未到依加古仔,Seri咁極端 psg一話企硬唔賣都即刻say番sorry冇所謂咁
Mazinho has meet with FC Barcelona authorities on Rafinha. Valencia interested. @Generaldepie_
Barcelona believe that signing Coutinho became impossible now. [espn]

正常人成個月已經知嘅野,你竟然拖到宜家先知

一早買左仲邊有戲做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞