王維基:我們的夢想,是成為一家國際性的千億科技企業

75 回覆
22 Like 57 Dislike
改名之後一直仆街
得條物流鏈好難千億
世界級有amazon 點玩
幾錢入
嘩早年唔係話升到廿蚊
做乜跌成咁
HK NO IT
仲未計Amazon 玩埋醫療 AI雲端兼且串流平台

HKTV 得罪講句唔好話千億 百億都難
Shoalter
乜撚嘢嚟㗎
好心咪撚吹咁大
咁淘寶app好過係正常既,你唔諗下人地公司大幾多倍,洗咗幾多錢去整同日常維護
EESE是一個香港已結業的網上購物平臺,於2021年12月開業,並在2022年7月停止營運。

2021年12月1日,EESE正式開業。EESE由香港科技探索旗下Shoalter Technology Limited提供技術支援,並由I.T負責營運。EESE有超過1000個商戶陸續加盟,上架貨品多達10萬款。[1]

2022年7月12日,EESE停運,開業時間只有7個多月。EESE的Facebook專頁和Instagram官方帳戶亦被刪除。

收咗皮好耐啦
Hi tech hi 嘢
你都回本啦
都唔知佢搞乜撚
咪埋眼求其買幾部asml然後話畀全世界知佢整緊啲高科技嘢都大把水倒落去度啦駛撚三搞零售相關solution咩
加油啊,王維基
英國直送長期客戶,食粥食飯靠你
Hihi 王 Hi tech hi 嘢 hi 到 hihi
唔出糧拖供應商數就得
廣告都算
依家佢一開個app出嚟會彈果個EVERUTS出嚟先
要自己撳反回hktvmall勁煩 明明佢個EVERUTS有另一個app
EVERUTS啲代購食水深到呢
平日買嘢回贈埋啲垃圾EVERUTS分又難用要人買夠幾多先用得少少分
冇人用代購都唔係咁樣彈出嚟阻住人用hktvmall買嘢㗎
我淨係想買啲嘢飲送上屋企
淘寶當年都係賣假野起家

hktv 都係咁
同你個目標又近咗一大步
加油
個代溝唔係賣假野咩
然後hktv 屌返個客
「時代不是由老人創造的」(馬沙阿茲納布, 1986)
1137 dinlo
傻閪買埋d垃圾股
王維基收皮啦
屌佢老母HKTVmall買嘢呀都要收我一蚊膠袋錢
明明冇用膠袋都收我一蚊
順豐包裝袋會唔會收人一蚊啊?

仲有佢個乜鳩嘢代購
俾人踢爆喺溝貨買 都唔保障客戶
當啲客係臭四
HKTVmall快啲收皮啦 王維基快啲收皮啦
大戶
卑反D前你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞