[本地足球] 2024/25 港超聯、亞冠二及香港隊討論區 (61)

247 回覆
0 Like 2 Dislike
扣六分基本上聯賽要全勝先有機會冠
放唔放都罷啦 咁撚廢返去同凱大哥繼續鬧交算啦
唔放marcus
由佢畀球霸屌到仆街?
琴姐係幾耐之前嘅事
真,唔見passport咁小事就唔踢
巴西幫唔去某幾個國家點計

本身可以係傑
女甲得7隊 扣6分真係唔洗踢
可以直接頒獎
要買定豬頭入場
剛蛇!好!夠雷!

九龍城主帥陳銘剛就認為今仗是「優勝劣敗」,他坦言球隊4日內先後對東方、傑志,球員難免疲累,但賽程放在眼前只能面對,沒有任何藉口,「升班馬是否便代表我們好多犯錯空間?並非你是年青球員就『大晒』。」

他希望球員可以繼續進步,「我要求高,但這也是我存在的原因。永遠不能滿足現狀,我知他們可以更好,球隊不是開心便算,要達到下一個層次。」

多謝支持
唔好俾我批中,最後又會有人spin 到係X X隻手遮天,控制紀律委員會去罰車仔
睇肉完新世界想賣
換第個發展商接手應該會閪
咁佢哋外圍賽實對過pot 1 pot 2
係班人根本冇睇開唔知啫
條友細個果陣
咁快賣 屌
踢得咁差,邊可能
Any IG?!
前鋒馬斐就對賽果感到沮喪,強調球隊在上半場已盡力踢出應有水準,可惜落後兩球後,全隊士氣受到打擊,導致大比數落敗,盼下場對卡塔爾有所改進:「我哋仲有兩場分組賽要踢,雖然嚟緊呢場對卡塔爾都好難踢,但大家要盡快恢復心情同體能,希望踢番場好波畀大家睇!」

至於主教練Darren Arnott賽後亦深感失望,認為球隊在換邊後不久再度失球,為致敗關鍵:「大家頭3、40分鐘踢得唔錯,冇畀對手太多空位,甚至我哋係有機會利用反擊製造入波,可惜下半場一出嚟就失多球,令班球員開始唔夠信心,不過依家最緊要係集中精神,應付之後兩場分組賽。」

U20亞盃外 港隊7球不敵約旦
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/sport/20240926/bkn-20240926154232034-0926_00882_001.html
俾公民定沙田
信撚咗你,以為伊朗冇女人識踢波
可惜傑仲撚差
新世界發展與主要股東周大福企業就潛在出售啟德體育園全部股權進行商討

https://news.now.com/urgentnews.jsp?taskId=38585&refer=Share&utm_source=nowNewsAppShare&utm_medium=referral
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞