咒術迴戰 (106) 永遠懷念孤身漢化巴打 - 荃灣迪布尼+2.5+0.5

843 回覆
4 Like 11 Dislike
有得睇未
即係搞咗271集就係為咗將隻手指放返原位
諗返起有咁多詛咒師,咒術界又有咁多管理體制,點撚解可以比宿狗手指d咁危險嘅野是但放係學校
一開始就殺咗虎仔就唔駛搞咁多嘢
咁撚重要既野 咁隨便俾其他平民可以攞到
根本預告五話完結已經知一撚定係爛尾,估唔到真係連一刻都沒有為五條悟的死亡哀悼
唔好同我講得幾頁紙?仲要張張都連接唔到咁
又玩畫少咗?
最後一集都好似中間斬斷哂
真係cls
不如上一集大結局算
雖然話有得免費睇已經要感謝啲leaker,但係冇收到leak通知番大家其實好簡單姐,點解個個都要扮有仲要到而家都冇一個公布自己根本冇收到
咒術唔使到個結局都爛咗啦,即使文字leak係概括曬成話講緊咩,一啲都冇少,都要放埋淨低啲圖㗎唔係話爛咗就放幾張當完咗件事
成班leaker 咁嘅處事方式連M記都唔請啦
Mya 你屋企人遲多三個星期死咪好

本身諗住拿拿臨睇完個尾講番幾句感言就永別依個post,點知到而家都未有完整leak睇
唔講唔記得
人氣最高時期突然比人封鳩咗幾年講其他人
出到嚟仲要變2.5
真心癲
想問其實有冇解釋過點解最勁既宿狗隻手指最初會放係學校咁易比學生攞到
最撚on9 係死滅開始 字多撚到小說咁
之後又無頭無尾 無啦啦彈個新人名出黎又無解釋
到99打羂索 開始設定失控 完美演繹文科仔理解唔到物理mass極大情況下 個頭皮轉幾下卸力
屌你2.5個夢想係乜,班咒術高層老屎忽都死晒
巨人同咒術邊套結局柒啲
On9係你記錯
條撚樣話要做老師培育下一代呀嘛 點知最後死撚咗淨係識得幫宿儺大人含撚
兩套都人設崩
秤先係最強 打到結局疤都多條
最尾個集黎計就巨人
成個最終章黎計一定係咒術
仲係難以超越個隻
條友擺明同個個都係咁講啦
屌 發覺全部抄卡卡西 (畑鹿驚)
白毛靚仔 神神秘秘
明明有料爬上更加位置但做老師
過去死過同伴影響性格 另一個同伴黑化然後現代線打佢
平時遮住隻屈機眼
空間型技能
憑咩卡卡西上唔到呢個高度
巨人改少少都可以順得返
咒術點都救唔返
啲妹豬唔識欣賞卡卡西嗰種成熟穩重
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞