咒術迴戰 (106) 永遠懷念孤身漢化巴打 - 荃灣迪布尼+2.5+0.5

846 回覆
4 Like 11 Dislike
佢d學生除左佢都無人奶宿儺鞋底
個個都超越佢
好好笑,twitter嗰邊一面倒屌緊個結局
直接講55555空間斬後
轉生左去異世界開後官漫算啦
但就算係承繼,到乙骨,到秤都有排輪唔到虎仔啦
將死之人先會交代身後事,但前面又鋪到五條贏硬咁,服左芥狗。
啲漢化組都等唔到,得幾頁都照譯住先
死左就無咁慘
諗返乙骨揸五條嗰段好無謂
本身最熟自己身體嘅老屍都贏唔到
之後搵個發揮唔到100%嘅其他人嚟揸機有咩用
成段假復活就係為咗嘔心讀者做話題
當然講邏輯嘅話成段車輪戰都係多餘
又珍喎屌
要玩百鬼夜行應該幫手打左勁多一級特級,唔怪得放生佢

每年咒術界個performance annual review可能有佢份
236話個個都係花花草草
眾生平等
預左啦無諗過柒到咁
仲有佢係宿儺個侄,所以天生剋佢
入嚟送殯
芥狗都算一手好牌打到爛
明明設定算ok,發揮空間又大
二撇雞家主投影咒法嗰啲都幾有趣
真人個角色純粹嘅惡又刻畫得唔錯
係都要將故事發展到五宿二元對立
其他全部嘢都係為佢兩個對決而鋪墊
兩強要對決唔緊要,但兩邊勢力極唔平均
55555一贏已經可以bbq,結果隔硬畫輸佢就係令其他角色有機會輪宿儺,用上帝之手營造緊張感
腦魔又係死得戇鳩 吸咗真人招無為轉變剩係整咗堆過場角色出嚟毫無意義
屌越寫越多當係悼文
樹嘅存在都係仙水黑化嘅推手
嗰種價值觀完全崩塌
等於平時路邊比你踩死嘅曱甴原來同你支持同一隊波一樣
上面仲有得睇op ed
呢d figure條褲除得仲可以裝條巨龍噴埋精
有理由相信佢早排話病要休息的原因係出街俾人打柒
點解唔叫乙骨 走去搵個剩係識黑閃既傻仔
因為五条知佢無可限量佢一早就知虎仔會識宿儺嘅技
屌你老母,最尾比兩個路人別多特寫做乜鳩
咩無謂 班讀者幾大反應 計劃通
係咪我記錯,唔係理子單嘢完咗佢兩個先至升特級㗎咩?
係,仙水見到嗰種完全係人類嘅惡,係無意義嘅虐殺
夏油見到嗰種只係人類嘅本能,要保護自己遠離/消滅危險嘅嘢(雙胞胎,星漿體),源於人嘅無知
呢part反而係我最滿意既一part可以見到班傻閪復活黨比芥狗撚到上天花板我好撚心涼仲記得係乙骨悟之前仲有班煩膠日日係度向南向北,經過呢集就收哂皮
淨係畫得上半身
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞