咒術迴戰 (106) 永遠懷念孤身漢化巴打 - 荃灣迪布尼+2.5+0.5

846 回覆
4 Like 11 Dislike
你覺得煩姐,啲當五条係老公嘅夢女永遠都唔會厭依班人仲要係幾大量下
一個襟章都炒到幾百成千銀
印銀紙咁印
由直哉粉可以一個人投3000票已經睇到出呢班夢女有幾癲
你啱既 最後是旦比個bbq大結局你
大把野都唔解釋返只係爛尾
無腰斬到 係芥狗唔想畫姐 唔係Jump腰斬
現象級紅一定5條啦 冇睇過都聽過 鬼滅角色好似得炎柱可以打下
日日係度食咒靈俾我都叛變
芥狗眼高手低 掛住玩扭橋扭到走火入魔

佢識利用2.5呢下人氣 整返個合理d既故仔同結局就唔會搞到而家咁啦
五條最後一次人氣投票係咪10萬票
釘姐出黎直頭撚狗

成班推55555去死
振興日本經濟
叛變咗都要食咒靈,食得仲多添因為要搞百鬼夜行
悔辱銀魂
好明顯唔係
GK黎
11萬呀好似,創咗jump有史以來角色新高(高過本來第一嘅悟空定悟飯)

但直哉粉一人投3000票,簡直係喪心病狂

好gay
以為官方為咗賺錢豁咗出去添
依家對 2.5 D 產品完全冇興趣, 太柒
但講真,堅係幾靚,之前喺日本扭蛋扭唔到虎仔,扭咗兩個唔同款嘅五条襟章番嚟,如果我係五条粉真係會扣喺袋啲鍾意五条嘅妹妹仔睇到一定好羨慕
又要講返果集

一個入左黑閃zone回復緊狀態既55555可以比隻斷手扶牆殘血宿狗一下無中生有世界斬秒殺

之後連鹿蛇同其他人都睇到呢招黎避
係得有六眼既2.5避唔到
5條個人設係幾好,神神秘秘點知開眼靚仔秒殺敵人boss級,食到女人個market
啲能力又set到物理系屈晒機咁滿足到班設定撚,男女通吃

唔係5條出嚟打火山頭果下彈起咗,靠主角3小強出任打怪呢套嘢應該比人斬咗十世(source: trust me bro)
YouTube d動畫reaction都係圍住5條果d片段就知大家都係想睇呢d

然後出面大部分讀者都係m底或者對漫畫冇乜expection,會為個角色入坑但反過嚟唔會
不過想出都遲因為都已經最終戰

最後趁完結屌多次芥狗,封撚咗5條咁耐(好似兩年?),中間畫埋一大堆狗屎垃圾,乜鳩嘢迴遊、無啦啦整死校長、真希抄家、柏青哥能力(見佢呢度畫得咁有心機解釋得勁詳細都估到佢係d柏青哥廢老)、仲有刀佬相撲佬、99同天元、美軍⋯不能盡錄

雖然都係斷斷續續咁睇,但都叫食咗兩年屎最後都係想睇老師出返嚟大殺四方、唉只能講句屎始終都係屎
係極靚
我果日路過見到新goods 都忍唔住拎上手睇
不過望望下諗起芥見

即係放低
個leak佬係咪仲扭緊屎忽
同芥狗69互含緊

讀者等咁耐都係想睇佢大殺四方或者壯烈犧牲
點知佢去奶對面鞋底
大哥都要動畫加持先爆紅

條條女叫 大哥大哥
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞