咒術迴戰 (106) 永遠懷念孤身漢化巴打 - 荃灣迪布尼+2.5+0.5

845 回覆
4 Like 11 Dislike
重點係佢只係leak咗3話根本條友只係attention whore,唔知佢哎咗mya幾耐先拎到返嚟做呢
爽手啦屌Just put the fries in the bag bro
仙水見到嗰個場景震撼好多,嗰種係真係人性嘅惡。
夏油見到嗰啲人只係蠢。
搵兩個特級都唔夠保護 仲可以搵邊個?
仲要好似leak3話期間都俾人屌?
保護到五條要捱眼訓守住,點解唔可以派多啲人,星漿體喎
覺得好睇係因為五條覺醒
同埋佢同夏油既基情
本身條友都成日做啲鳩嘢,mya主力做leak嗰陣條友成日扮有leak,俾人屌咗好多鑊
我冇睇咒展訪談
但編輯當初反對其實都合理 雙玉篇係好唐突咁進入
冇乜鋪排 一般嚟講回憶篇係打完先進入
正路應該係渋谷事變再入回憶雙玉篇做分回去諗下個大篇
或者好似op咁打到一半講回憶
但芥狗係 打完九相圖升左做一級術師 無啦啦入雙玉篇講2.5往事
同腰斬2.5一樣咁唐突 但應該係芥狗風格嚟 真係屎忽撞棍 刷到個五條出嚟紅咗
得鳩下鳩下刷到個獨立篇章 雙玉篇出嚟叫好睇
夏油特級黎,九十九同五條唔理仲有邊個可以抽得贏夏油,所以先無人理佢
你覺得仲可以派邊個頂到甚爾
所以 而家有得睇未
有無諗過 假油一直背後掌權
咁九十九同五條點解唔理佢咒術界唔係落咗通輯令嘅咩
五條+夏油做主力,都可以搵啲蝦毛周圍幫下手掛 九十九呢?嗰陣五條未識赫,唔可以同29歲嗰個佢比架喎
其實以前死神都係無啦啦進入過去篇講返啲前隊長點解會虛化同藍染點樣一路籌謀崩玉實驗

個人覺得芥狗又係有樣學樣
原來老師又係回億中出現?

天元指定兩個就兩個啦

雖然唔合理但成篇懷玉玉折係好睇嘅
出左未想睇最後一話
根本就係天元玩野,目的就係想星漿體死,
睇返後面劇情九十九死都係因為信撚左天元以為佢有辦法搞得掂羂索,
天元既表現你話佢同羂索係一夥我都信
都有可能芥狗想跟
死神係虛圈打完5刃之後插入過去篇
過去完就屍魂界開戰 到一護打小鳥
芥狗跟應該係變渋谷事變中間插入
封印完就講 然後打咒靈 之後到虎打真人
如果跟 應該係咁跟 但芥狗只學識無啦啦講
感覺佢係想TEST下兩個特級
同唔同化到佢根本無所謂
唔安排咁多人手保護都正常
睇完晒散Band啦,仲講
你唔係諗住會復活下化
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞