咒術迴戰 (106) 永遠懷念孤身漢化巴打 - 荃灣迪布尼+2.5+0.5

840 回覆
4 Like 11 Dislike
你呢個屌法有d 黐撚咗線
唔係,主要係代mya條友on99,好似前世未紅過咗成日講啲9嘢draw attention但又未有leak喺手,仲笑鳩啲人好緊張
尾頁都流出左 仲喺度懶高竇咁
應該分開兩批,班印度leaker係拎住本實體書嚟影,而日本星期一放假有機會遲咗,所以佢哋手上真係冇leak
隻手指圖應該係大陸leaker流出但唔知咩原因淨係拎到/可以流出最後兩頁
條友係咪比fans 咗,畫唔到大結局?
錯啦 我唔同意你嘅點係 芥狗柒唔關讀者事
你唔係幫傻鳩作者搵藉口 你係到笑
咪即係同意我 根本唔關讀者事囉 係咁標籤我做乜
噏乜
辛苦哂啦2.5粉
巨人嗰時都好撚癲,成班巨人學博士嘈左個幾月可以點樣兜返「你是自由的」尾頁,點撚知個idea原來一早比創狗棄用左
起碼人哋有認低威,咒術就由頭到尾都撚尻讀者
巨人學博士 屌 食緊野 噴撚左出嚟
當時啲post世界大戰左好耐 唔知咒術能否超越
仲未有
諫山創肯認衰仔
至少動畫果度落足料去補返d 對話
目測至少一半人係收貨

如果係芥見
可能會用半集動畫駁鳩晒你班讀者
巨人個邊唔係掛住整佢聖數 可能冇咁柒
巨人動畫段加筆證明左創哥有idea 但畫唔切 芥見條撚樣唔串多班讀者幾句算俾面
難啲啦
巨人個尾起碼有得夾硬兜
咒術爛到兜唔到
咁既劇情芥狗動畫都救唔返啦,除非學鋼鍊咁出另一個版本既動畫
所以我好多謝芥狗,啲地獄meme唔小心笑咗就睇多次咒術,終於可以上天堂
其實依家回望返, 巨人都唔升好爛, 只係故事入面既問題, 作者其實無一個完美既解決方法姐

但咒回係直接邏輯崩壞, 級數差好遠
Sorry 打少左幾隻字 最終回世界大戰持續時間
咒術能否超越

仲未有圖 仲係風平浪靜
其實依家回望返, 巨人都唔好爛, 只係故事入面既問題, 作者其實無一個完美既解決方法姐

但咒回係直接邏輯崩壞, 級數差好遠
你休息先啦標籤撚
上個post先有班死忠撐係無爛尾無腰斬

要畫唔到個結局先可以叫做爛尾同腰斬
重話咒術咁大賣點會腰斬
天上天下 唯我獨尊
原來係解 一半係上面
另一半係下面
講真
艾倫由堂堂艾主席變成「窩也不知道」
成個毁人設同五條含撚其實有得揮
當年睇到著晒火 DKLM

明明艾倫由衝動 on9 仔艾撚
變成一打十有勇有謀食撚埋槌巨
再開地鳴做前無古人既艾主席
睇撚到 fans 射精
最尾咁樣草草收場根本係要燒書

動畫加咗好多料
至少有班人會共情到佢點樣「出走多年、歸來仍是少年」
睇下咒術係咪都會咁囉
但唔覺得會
後面點救呀 唔魔改腰斬後劇情真係救唔到

睇咁多漫畫 腰斬果幕真係好成功 到呢一刻重好深印象

會贏啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞