咒術迴戰 (106) 永遠懷念孤身漢化巴打 - 荃灣迪布尼+2.5+0.5

845 回覆
4 Like 11 Dislike
平時做開嗰個唔得閒,接手嗰啲冇責任心唔話俾大家聽究竟發生咩事
Mya遲咗會隔幾廿分鐘講自己真係仲未收到leak
不過其實啲老外都幾冇禮貌,睇無料更近仲成日好似老細咁「give me the fucking leak NOW!」
覆錯留言
平時做開嗰個唔得閒,接手嗰啲冇責任心唔話俾大家聽究竟發生咩事
Mya遲咗會隔幾廿分鐘講自己真係仲未收到leak
如果條友識用領域同有極之番,一招秒到可能得嘅
明明係爽漫,又撚規則撚設定
LM
係,Mya上次因為收唔到leak要延遲出都俾人屌,啲人話follow佢就係為咗睇leak,唔接受佢遲
所以芥見連廚房佬個十影降服過程都唔敢畫
個setting完全矛盾 最多只能用旁白話用左乜乜束縛幫手
條仆街eagle兩日前已經扮哂收到leak,之前又話收到風新宿唔係final arc,會有merger
如果死忠係網上屌下就令到佢專登畫崩
大把漫都爛到咁 但事實係近年嚟得佢一套柒到咁撚樣
死忠肉酸一件事 咪賴
束縛:一年唔食腐乳
咁公道講平時Mya都串啦
依加死老母比人串返都抵死架啦
復活了
係好撚好睇
無限溶斷、改領域展開、合埋做芷
全部都睇到嘩嘩聲
直頭有hunter希索加對團長個level

點知個尾柒撚到咁
仲要愈寫愈垃圾
其實無宿狗support既魔虛羅對特級術師黎講係輕鬆料
涉谷宿狗開爐都炸得死

伏黑宿咒力buff左魔虛羅,又係側邊打支援,等555無空位出虛式,要被迫用低輸出招式俾機會魔虛羅適應,先搞到咁麻煩

同埋影法師可以直接繼承式神術式又係後期食書既on9野
如果係咁計,咁假油唔使召咒靈啦?
咁又太誇但的確係返以前嘅伏筆到嚟玩咩掂住55555就無事個啲係幾有趣
吹到芥見都唔知點埋尾,要空降個空間斬整死五條
唔好撚玩啦,兩場完全相反

團長果場係直接唔打肉搏,好似打機疊buff疊效果屈死隻boss咁,不斷用多種念能力機制去bug死希索加

555呢場係玩玩下機制突然又唔玩變番拳腳交
仆你個街一開波120%虛式打到宿狗斷手,一下反轉就恢復
咁打乜撚
比起其他leaker,Mya算好啦,佢雖然之前係幾串但佢真係盡忠職守喎唔單止漫畫leak,連其他資訊,總之關咒術就會有
Btw講屌Mya 唔係今次佢屋企人死事,係之前純粹收唔到leak而遲。今日個個都想Mya 番嚟喎
無限MP
開勁多次反轉同領域
跟著黑閃又回番MP

真係打咩撚
2.5殺夏油前講過句嘢 係咪仲未提返?芥見會唔會最後唔記得咗
如果鹿sir打完先到五條打,已經差好遠
宿咪又係疊buff
拎伏身body
伏黑靈魂做坦
十影拎魔虛羅
合體獸

完美致敬
三點仲未有
撚埋啲小學雞規則都睇到嘩嘩聲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞