【牙旺正選地標戴帽?】阿仙奴24-25球迷討論區 MMMCCXCVIII

1001 回覆
4 Like 6 Dislike
有生之年可以見證到啲人話阿仙奴茅直頭值得普天同慶啦
前面同意既,佢職業生涯前半係廢既,外借都唔突出
但後尾去完西甲返嚟,進步好大所以先收返嚟做後備,嗰陣都預佢有力挑戰Leno
跟住佢聯賽同足總盃嘅表現值得畀正選佢,達作為領隊唔信任佢係犯錯
又達錯?
坦白同佢講保證唔到正選 佢唔岩聽咪賣佢 又冇厄鳩佢撚佢
再講 果陣高生唔肯放水 你唔賣佢拎返20m 邊有奧迪加特舊錢
唔賣廢龍唔會入到Partey,何況嗰陣冇記錯阿仙奴已經睇中Raya
呢個師兄食咩大
點解對面條友笑得咁開心
又FB?
Inaka淨係買自己教過既龍
乜撚嘢殺傷戰術啊
究竟幾時有茅過?除咗一開波傻嗰下 邊撚度有殺傷
洛迪嗰下明眼人都知係自己傷
唔行咁埋守 放俾你入呀屌你老母
你屌拖時間嗰啲我明
你可以質疑兩個入波
快開 角球擋龍吹撚到不君子
TTA成名作都好撚不君子
巴塞成條防線都未撚企好
初初角球冇限制我哋龍門直程俾人men mark入波都計
冇問題咁我哋跟囉
白掂vicario 隻手吹到想掹個手套落嚟
改咗例話唔俾主動侵犯門將
冇問題咁我哋都跟囉
乜撚嘢擋住門將出擊
你企出啲夠快咪打得走囉
角球不嬲都混戰嚟㗎啦
冇撚睇波嘅睇返上季主場對般尼茅夫睇吓人哋點樣守
白騷擾Neto 人哋直接派條友推開白 人哋部署過點樣守

曼城球迷啊唔係利物浦球迷屌下鬼
嗰兩個入波唔應該成立都算 大家討論吓

但究竟邊度有殺傷
踭都冇撚起過
迪亞斯就有一下
盲撐失去咗理性真係討論唔到
我都知弱智唔撚使理
但係而家夾硬屈鳩你殺傷戰術
我都鐘意雲加多啲,但ching 你堅on9
佢有冇危害國家安全嘅言論,想「做嘢」。
體格差太多 呆撚咗
重度仲心繫阿仙奴
8m+40% sell on真係反唔落
頭像好細 但都見到係大毒撚一個
富安賣得?
尼高似小學生
呢個似28歲
£8 million plus a 40% sell-on clause

伊度神之一手
高華錫 連剷兩野就真係殺傷戰術 去到鏝城學埋d陰濕野
雖然我都中意雲加多啲,但後雲加時代隊波真係太軟弱,對住強隊好似大人對小朋友咁。

反而而家阿迪達執教下隊波真係團結同強硬好多
而且啲波係咪真係芧真係見仁見智。

反正換教練呢個轉變下,阿迪達真係最佳人選,而且隊波的確比較近期既以往踢得更加好
個樣
班雞點?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞