【牙旺正選地標戴帽?】阿仙奴24-25球迷討論區 MMMCCXCVIII

1001 回覆
4 Like 6 Dislike
現實係loser 要上網周圍撩人拎成功感
爛x東?
飯今埸幾爽,仲有入波,雖然對手唔係英超

阿旺真係唔錯,只係17歲,可以做奧隊back up減輕負擔
陳春福
成棵樹都係枯枝

條友Kam撚到
半場進攻丁力啲跑位入攝真係有功架
希望抽多次次級隊可以俾青訓踢下
搏盡搞笑
完全將連登嘅嘢照搬出去 如果出去同人傾波,真係會俾人笑死
勁令囝
(((
/o\
正常碰撞自己斷腳都賴人,應該無人會同佢傾落去
抽左Preston
丁力好似好過耶
佢嗰啲叫易trigger
邊有周圍撩
擺明係
打李城出下neto
Raya抖多陣
恩瓦內利。
咁易TRIGGER唔好周圍MON POST,真心
真係好懷念雲爺爺啲正氣波,而家隊野變咗馬體會賤種踢法,我唔係好知點面對
1.以殺傷戰術針對敵方絕對主力洛迪,卒之搞到佢收山,咁當然對奪冠有幫助,但好卑鄙。你整傷晒其他19隊啲絕對主力,當然會拎冠軍啦,但有冇人會尊敬呢啲冠軍?
2.見有人想幫我地開脫,話其實唔關我地啲球員事嘅,係洛迪自己積勞成疾姐。一個問題可以收呢個立場皮:如果唔係我地啲人針住洛迪嚟攻擊,佢嘅「積勞」會唔會變傷?
3.見有人話對面夏撚用波掟人呀,都好暴力啦,又係意圖為我地啲球員開脫啦——人地都賤,我地賤冇問題啦。問題係:夏撚用波掟人係幾時?臨完場。我地球員針住洛迪嚟踢係幾時?一開波。當你用殺傷戰術果刻,其實呢場已經唔係比賽,係戰爭。我地收人地主力皮,人地只係用個波掟下我地,問心啦,夏撚真係君子到有啲童趣,係宋襄公仁義之師level。
4.最大對手已經收皮,利記重建緊,今季阿記拎英超已經注定。你問我開唔開心?有得潤下其他隊係口爽嘅,但自己隊波已經變到好似馬體會咁賤,我真係唔知值唔值。冠軍係一季,風骨係一世。我只係想講,懷念雲爺爺。
因為佢對阿仙奴有好深沉嘅愛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞